Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Seviyesiz mesajlar temizlenmiştir. Türkçe imla kılavuzuna ihtiyaç duyan arkadaşları 1 ay kursa gönderdik.

EDİT 1: Devrik cümle ters geldiği için arasına bir yere virgül sıkıştırmak diye bir gereklilik yoktur.

EDİT 2: Ceza sebebi tamamen seviyesiz üslup nedeniyledir.

Abi bana internet faturamin resmini koydum diye kizdiniz :(

Milletin kizini durtuyorsunuz. What is goin on man

Ben de Anil Kilic gibilerinden sikayetciyim arkadas. Forumdayiz diye devlet erkani uslubuyla yazmak zorunda degil kimse. "Siz taraftar hepiniz boylesiniz" tutumuyla yaklasan onun gibi elemanlar var. Kendilerini ustun ve gelismis saniyorlar. Biz de beceririz heralde oyle entel yorumlar yapmayi, egzotik isimli bloglar acip bas sayfaya RINUS MICHELS, KROYF falan koymayi, ne bileyim biri birsey diyince cok ustaca laf sokuyormuscasina "Guzel ornek oldu, tesekkurler". Sahte bir entellektuellik var bazi uyelerde ve beni rahatsiz ediyor acikasi. Kendiniz olun biraz. Cok bos konusan adam var demis, internette cigirtkanlik yapip heyecanlanmak ne kadar dolu sormak lazim kendisine.

Bak güzel kardeşim, ben üslubundan bahsetmiyorum o kişinin kendi bileceği iş. Evet devlet erkanındaymış gibi konuşmayacaksın, ama terbiye dediğimiz bir olgu var. İşte onun sınırlarını da geçmeyeceksin. Koyduğun resmin silineceğini bile bile koyuyorsun büyük marifet yapmışsın gibi. Ben de bunun hoş bir şey olmadığından bahsediyorum. Ne entellektüel bir insanım, ne saçma sapan bloglarım var, ne de buradaki herhangi bir insandan üstünüm. Yalnızca burada yaptığımız tek şey olan yazılarımda elimden geldiğinde dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü burası birkaç kişi kendi aramızda konuştuğumuz bir ortam değil. Küçük veya büyük yüzlerce kişinin yorum ve paylaşım yaptığı ortam. Ortamın gerektirdiklerine uyuyorum, ve daha önce de belirttiğim gibi uymayanlardan şikayetçiyim. Kimseyle kişisel bir sorunum da yok, yalnızca mesajı yazarken canlı bir örnek gözüme çarptı ve mesajın sonuna ekledim.

Bu konudaki tartışmanın uzaması halinde - hele ki bu konu altında uzaması halinde- tartışmaya karışan her üyeye ceza vereceğim. 1 gün ya da 1 yıl farketmez, cezayı alır. Saçma sapan eleştiriler yapanlara laf edersiniz, gelip aynı şeyi yaptığınızı göz ardı ediyorsunuz. Böyle şikayetler bizim sorumluluğumuzdaki işlere girmiyor.

Kendini beğenmiş havası olanlar sana hakaret ederse çok rica ediyorum özelden bana mesajı alıntılayıp gönder, adama alacağı cezanın 2 katını vereyim. Anlaştık mı Hayri Cund?

Bak güzel kardeşim, ben üslubundan bahsetmiyorum o kişinin kendi bileceği iş. Evet devlet erkanındaymış gibi konuşmayacaksın, ama terbiye dediğimiz bir olgu var. İşte onun sınırlarını da geçmeyeceksin. Koyduğun resmin silineceğini bile bile koyuyorsun büyük marifet yapmışsın gibi. Ben de bunun hoş bir şey olmadığından bahsediyorum. Ne entellektüel bir insanım, ne saçma sapan bloglarım var, ne de buradaki herhangi bir insandan üstünüm. Yalnızca burada yaptığımız tek şey olan yazılarımda elimden geldiğinde dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü burası birkaç kişi kendi aramızda konuştuğumuz bir ortam değil. Küçük veya büyük yüzlerce kişinin yorum ve paylaşım yaptığı ortam. Ortamın gerektirdiklerine uyuyorum, ve daha önce de belirttiğim gibi uymayanlardan şikayetçiyim. Kimseyle kişisel bir sorunum da yok, yalnızca mesajı yazarken canlı bir örnek gözüme çarptı ve mesajın sonuna ekledim.

Bir daha tekrarlamak istemiyorum mümkünse. Gerektiği şekilde şikayetine yanıt verdim arkadaşın, tıpkı senin şikayetine yanıt verdiğim gibi. En iyisi uzatmayalım bu konuyu burada, her ikiniz de güzelce takılın forumda.

Bir daha tekrarlamak istemiyorum mümkünse. Gerektiği şekilde şikayetine yanıt verdim arkadaşın, tıpkı senin şikayetine yanıt verdiğim gibi. En iyisi uzatmayalım bu konuyu burada, her ikiniz de güzelce takılın forumda.

Teşekkürler, dediğim gibi internetim çok yavaş olduğundan mesajları güncel takip edemiyorum...

Artık diğer başlıklara geçip ana konumuz olan futbola dönelim, Barça çok iyi başladı maça :)

Edit: Ben seni biliyorum, merak etme. Bu kadar açıklamaya gerek yok, konu kapandı. (S. M. KILIÇ)

m.gscimbom.com gibi bir şekilde mobile sürümü olsa forumun çok güzel olur. Ne zaman telefondan girmeye çalışsam 2 gb paket iniyor. Donanımhaber'de falan 10 MB'yi geçmiyor bu paketlerin boyutu. antu.com gibi de olabilir. Ama yapın lütfen :D

Kırgınlık varsa lütfen aynaya bakalım. Biz herkese eşit mesafede ve saygınlığımızı koruyarak süreklilik kazanma ve büyüme peşinde bir forumuz. Kimseye ayrımcılık yaptığımız görülmemiştir.

Lakin, bir kısım küskün olduğunu deklare eden ve buna bağlı olarak dönem dönem arızalı mesajlar yazan, birileriyle sürekli takışık halde olan arkadaşlarım bizden ayrıcalıklı tavır göremeyecekler.

"Gideceğim, bari iz bırakayım" düşüncesine saygı duyabilirim ama bunun yolu kapı çarpmak değildir. Bunu unutmayın.

Ben de Anil Kilic gibilerinden sikayetciyim arkadas. Forumdayiz diye devlet erkani uslubuyla yazmak zorunda degil kimse. "Siz taraftar hepiniz boylesiniz" tutumuyla yaklasan onun gibi elemanlar var. Kendilerini ustun ve gelismis saniyorlar. Biz de beceririz heralde oyle entel yorumlar yapmayi, egzotik isimli bloglar acip bas sayfaya RINUS MICHELS, KROYF falan koymayi, ne bileyim biri birsey diyince cok ustaca laf sokuyormuscasina "Guzel ornek oldu, tesekkurler". Sahte bir entellektuellik var bazi uyelerde ve beni rahatsiz ediyor acikasi. Kendiniz olun biraz. Cok bos konusan adam var demis, internette cigirtkanlik yapip heyecanlanmak ne kadar dolu sormak lazim kendisine.

bugun boyle birsey yazayim diyordum haaaa

icimi okumusun reis:)

oha demekten kendimi alamadim an itibariyle:)

davinci ile ilgili bir blog acsa birileri futbol konusulsa orada arkadaslarda alinip

ama black tie event ona gore, damsiz girilmez

yönetimi istifaya davet ediyorsunuzda neden habire forum yönlendiriliyor habire habire her girdiğimde biraz sıkıcı olarak buldum.

Özgün kastettiğin nedir?

Bir de neden böyle bir iğneleme gereği duyduğunu anlamadım?

Bir mesaj atıp ortamı geriyorsun, muhtemel sonraki mesajın "admininiz bana bunu diyor" olacak. Demek istediği düzgün yoldan, çamur atmadan söylemek çok mu zor? Eski üyesiniz, bir diyaloğumuz var, bunu hakediyoruz, çoğu zaman gösterdiğimiz saygıyı göremiyoruz.

Özgün kastettiğin nedir?

Bir de neden böyle bir iğneleme gereği duyduğunu anlamadım?

Bir mesaj atıp ortamı geriyorsun, muhtemel sonraki mesajın "admininiz bana bunu diyor" olacak. Demek istediği düzgün yoldan, çamur atmadan söylemek çok mu zor? Eski üyesiniz, bir diyaloğumuz var, bunu hakediyoruz, çoğu zaman gösterdiğimiz saygıyı göremiyoruz.

Size saygım sonsuz Abdullah bey.

Forum mesaj atma saatiyle normal saat arasında 7 yada 8 dakikalık bir zaman farkı var bilginize.

Benim mesaj sayım yine azaldı..YAzılması gereken yer burası mı bilmiyorum ama bu olay 3-4 kere başıma geldi.Yetkililer yardımcı olursa sevinirim..Şimdiden teşekkürler

Benim mesaj sayım yine azaldı..YAzılması gereken yer burası mı bilmiyorum ama bu olay 3-4 kere başıma geldi.Yetkililer yardımcı olursa sevinirim..Şimdiden teşekkürler

Çöp Kutusundaki eski konuların silindiğinden olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt