Forum Üyelerinin Çaldığı Enstrümanlar

Cemil Ayar

Sarı Üye
Gosterin hunerlerinizi azizim. Ben amator duzeyde vurmalilar ve uflemeliler haric her enstrunmandan birseyler cikaririm. Baglama ve santur calarim kendi capimda. Herhangi bir enstrümani ust duzey calabilseydim gunluk maiset derdinden elimi etegimi ceker dervis misali pazar pazar dolasirdim. Siz deyin hele, ne calar ne soylersiniz?

Piano.

Ama bosendorfer olacak ve tabiki digital değil analog olacak. Çünkü saygıdeğer Pier Van Dormaelin (merhum) "sous les draps" ındaki esintisini yakalamaniz, o tınıyı ruhen hissetmeniz digital bir piano ile yakalamanız üzgünüm, çok zor.

Rafine zevklerim olduğu doğrudur. O yüzden Galatasaraylıyım.

Piano.

Ama bosendorfer olacak ve tabiki digital değil analog olacak. Çünkü saygıdeğer Pier Van Dormaelin (merhum) "sous les draps" ındaki esintisini yakalamaniz, o tınıyı ruhen hissetmeniz digital bir piano ile yakalamanız üzgünüm, çok zor.

Rafine zevklerim olduğu doğrudur. O yüzden Galatasaraylıyım.
bende de var, calarim piyano. 10 parmak olmasa da vardır bir 7-8 parmak :) Oglum 7 yaşında benden iyi calar gerci. kiskanirim ;) bence enstrunmanlarin şahidir. iyi calan birisi olursa dinlemeye doyamam. Bizdeki digital ama ne demek istediğini iyi anlıyorum.

Cocukken baglama calardim, 17-18 yaslarima gelene kadar da caliyordum ama ondan sonra bidaha elimi sürmedim. Bugün elime saz verseler calamam herhalde.

Geri
Üst Alt