forum üyelerinin farkındalığının çok az olması

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
ortada bir sistem olmadığını ancak 2.5 sene de idrak edebilmemizden ötürü, farkındalığımızın az olduğunu düşünüyorum.

sanıyorum burada en büyük etken şampiyon olalım da gerisi bir şekilde düzelir fikrinde kaynaklanıyor.

hadi biz normal üyeyiz ama forum yönetiminin olaya daha erken uyanması gerekirdi diye düşünüyorum :cofused:

Sistemi de geçtim, takım antre edilemiyor. Türkiye liginin geneli böyle olduğu için sorun olmuyor. Ancak Avrupada birazcık fizikli bir takım fişimizi çekiyor. 2 li mücadelelerde ayakta duracak halimiz yok. Youngboys, Prag, Az hepsi Avrupanın vasat takımları ama hepsi fizik olarak ezdiler bizi.

Ben ilk sezondan beri okan burukun yetersiz oldugunu dile getiriyorum cok laf yedim ama sonucta hersey ortada, anadolu takimi capinda bir td oldugu acik ortada. Kücük takimlarda is görür ama büyük takimlarda ancak ligin üstünde kadro ile is yapar (Basak, ve bizim Takim)

Hala Twitter kullanılmasından bariz ortaya çıkan durum.

Bu sene şampiyon olalım ama ondan önemlisi artık birşeylerin değişmesi lazım. Ya düzgün, soru işareti barındırmayan transfer yapan Yönetim, ya aldırdığı oyuncuları oynatan hoca, ya da her ikisi de.

Şampiyon olalım gerisi bir sekilde düzelir.

takımın avrupadaki herhangibir takımdan daha kötü düzeyde fizik durumda olması bile öngörülü bizlere hakaret

Geri
Üst Alt