Foruma Ne Olmuş Böyle?

Herşey iyi giderken Dolar-Euro arttı transfer paramız gitti,Yabancı çilek beklerken 5+3 oldu, Transfer bekliyorken Hoca kovuldu, En nihayetinde Türkiye'deyiz her gün ayrı bir dert. Daha ne olsun?

yukarıda da söylemişler zaten bence de sebebi "troll"ler. her konuda komiklik yapmaya çalışarak insanı forumdan soğutan, sürekli saçmalayan ve tahminimce 15-16'lı yaşlarda olan renktaşlarımız. arada bir yaparsın anlarım ama her konuda bu şekilde yazmak da hoş değil bence.

bu arada ben de bir şeyler eklemek istiyorum şu yazım kurallarına biraz daha özen göstersek daha iyi olacak bence. mesela "turc oyuncu lağzım m'8 " tarzı mesajlar eminim ki sadece benim sinirimi bozmuyordur

Şu trollleri temizleseniz iyi olacak.

Komik olmaya çalışıp olamayan gereksiz üyeler bulunuyor.

Trollük güzel şey zaman zaman mizacı uygun herkes yapıyor ama artık her başlıkta aynı kişilerce yapılınca iyice ayağa düşüyor, kalitesi azalıyor. Çoğunlukla da eğlendirmiyor. En önemli sıkıntı bu. Naçizane fikrim bu piyasanın en kaliteli üyesi Hayri Cund. Haricindekiler komik olmakla komik duruma düşme arasındaki farkı idrak edebilmeli.

Baslik sistemi konusunda hem fikirim. Üye cesitliligi ise güzel birşey, şikayetçi olunan tipler arasında cok sevdigim de var, sevmedigim de ama hepsi bir renktir bunların. Fazla ciddi adam da fazla sulu adam da her zaman her ortamda vardır. Sonuçta her sosyal platform da bunun mini bir yansımasıdır.

Sıkıntıları yazalım. Beraber çözüm bulalım.

-Tapatalk-

Ben çok sık yazmıyorum. Ama bu aralar teknik direktör ile alakalı yorum yapmak istiyorum. Bir bakıyorum bütün teknik direktörler için topic açılmış. Mesela atıyorum diyeceğim ki Lucescu olmadıysa Türkiye'yi daha iyi tanıyan Mustafa Denizli gelse şöyle olur böyle olur o olmazsa şu olur bu olur. Ama nereye yazacağım? Ben de ayrı bir Çare Mustafa Denizli topici mi açmak zorundayım? Birçok topic var altına yorum atıyoruz 5-6 yorum sonra başka topic açılıyor haydaaaa, bir daha oraya yorum atalım diyorum derken bir tane daha açılmış.

Ayrıca Türkçe'yi doğru yazma konusuna değinmiş arkadaş. Evet Türk Dil Kurumu kadar doğru yazamasak da en azından özen göstermek o bahsettiğimiz 'kaliteyi' arttırır. Troll konusu da malesef sadece bu forumda değil Facebook-Twitter her yerde almış başını gidiyor. Bu yeni nesilin çok hoşuna gitti. Malum biz bir şeyi öğrendik mi suyunu çıkarmadan bırakmıyoruz. İlla sulanacak.. Yabancı twitter hesaplarına bakıyorum, forumlara bakıyorum her yerde troll yapılıyor ama gerçekten tam yerinde ve zamanında yapıldığı için bir sorun teşkil etmiyor. Bu bence sosyal medyanın son yıllarda kanayan yarası oldu umarım forumda daha fazla ilerlemez, yerinde ve zamanında trollüğe yüzde yüz evet diyorum, geri kalanlar ise malesef...

Baslik sistemi konusunda hem fikirim. Üye cesitliligi ise güzel birşey, şikayetçi olunan tipler arasında cok sevdigim de var, sevmedigim de ama hepsi bir renktir bunların. Fazla ciddi adam da fazla sulu adam da her zaman her ortamda vardır. Sonuçta her sosyal platform da bunun mini bir yansımasıdır.

Sıkıntıları yazalım. Beraber çözüm bulalım.

-Tapatalk-

Bu insanlar başkalarına (ki bazen belki babası yaşındaki insanlara) karşı bile gereksiz işlere girebiliyorlar.

En azından buna önlem alınsa iyi olur diye düşünüyorum. Sulu olmak başka şey ama tanımadığı kişiye saygısızlık yapmak başka bir şey.

gecen ceza aldim gsfans.org uye oldum

2 saatte bir mesaj atiyorlar oda ,kimin ne konustugu belli degil

burasi gayet guzel ,seviyeli bir ortam ,troll diye bahsedilen sahislar da olmasa aslinda hic cekilmez.

Sanal ortamlar artik ne kadar ciddi islerin dondugu yer halini alsada ,bu tarz kisilerinden forum canliligi ve monotonlugu acisindan daha iyidir

Cezayı verenlerin ismi yazsa zaten söyleriz. Çıkıp kendisi ben yaptım desin yüzüne karşı söyleyelim. Geçen gün fatih hacı'yla playstation üzerinden konuştuk, çocuk bana " ırkçılıktan dolayı ceza veren arkadaşa selam söyle dedi" alman arkadaşıma ırkçılıktan dolayı ceza yediğimi söyleyince çocuk kıçıyla güldü dedi. Harbiden de böyle. İnsanlar ne gerçek yaşını, ne de gerçek işini, hatta kimisi gerçek ismini bile kullanmadan ergen aklıyla başvuru yapıyor ve kabul ediliyor. Kimisi yazdığın şeyler hoşuna gitmiyor diye uğraşıyor, kimisi de canı sıkışdığı için. ( başka türlü saçma sapan cezalar verilmez)

pek haksiz oldugun soylenemez..ama insan yinede kimin/kimlerin bu gorevi haketmedigini rahatlikla anliyabilir..bazi arkadaslar kisisel husumetlerini bi yana birakmamis da olabilirler..hatta verilen rutbeyi kendini tatmin etmek icin kullananda vardir...neyse hepimiz insaniz boyle seylerin olmamasi imkansiz oldugundan konuyu fazla uzatmak istemiyorum..

son olarak kimin yanlis yaptigina inanirsam onu rutbesine bakmadan elestirmekten cekinmem,buraya uye olurken onun bunun sacmaligini,kaprisini cekicez diye zorunluk yoktu bildigim kadariyla..

İnsanlar editlenen mesajlardan, yenilen myclerden beziyor.

Özellikle yenilen ceza sonrası hiç bir şekilde iletişime geçememek.Neden yediğini bile öğrenemiyosun çünkü gelen kutusuna bakamıyosun.Şu server değişiminden önce böyle değildi gayet iyiydi sistem.

Ceza konusunda ciddi haksızlıklar yaşanabilir. Ben aktif yönetimde iken bir üyeyi hakaretten atmıştım hakaret ettiği kişi abi o benim arkadaşım takiliyorduk diye uyardı duzelttim. Hüseyin ırkçılıktan ceza aldıysa tanımayan biri bir lafını yanlış anlamistir. Böyle durumlarda hemen ulaşmak lazım ki yanlış duzeltilebilsin.

Komik şeyler de oluyor bir dizide Orço diye bir karakter varmış. Forumda da biri öbürüne böyle hitap edince farklı anlaşılmıştı. Sonra neyse diziyi bilen biri geldi de düzeltti :D

Yani hata yapilir, yapiliyordur. Böyle durumlarda sessizce beklemeyin ulasin birine.

-Tapatalk-

İnsanlar editlenen mesajlardan, yenilen myclerden beziyor.

Özellikle yenilen ceza sonrası hiç bir şekilde iletişime geçememek.Neden yediğini bile öğrenemiyosun çünkü gelen kutusuna bakamıyosun.Şu server değişiminden önce böyle değildi gayet iyiydi sistem.

Bu önemli bir eksikmis mesela. Haklısın. Düzeltilmeli.

-Tapatalk-

pek haksiz oldugun soylenemez..ama insan yinede kimin/kimlerin bu gorevi haketmedigini rahatlikla anliyabilir..bazi arkadaslar kisisel husumetlerini bi yana birakmamis da olabilirler..hatta verilen rutbeyi kendini tatmin etmek icin kullananda vardir...neyse hepimiz insaniz boyle seylerin olmamasi imkansiz oldugundan konuyu fazla uzatmak istemiyorum..

son olarak kimin yanlis yaptigina inanirsam onu rutbesine bakmadan elestirmekten cekinmem,buraya uye olurken onun bunun sacmaligini,kaprisini cekicez diye sorunluk yoktu bildigim kadariyla..

@Serkan Şakrak

Ceza konusunda ciddi haksızlıklar yaşanabilir. Ben aktif yönetimde iken bir üyeyi hakaretten atmıştım hakaret ettiği kişi abi o benim arkadaşım takiliyorduk diye uyardı duzelttim. Hüseyin ırkçılıktan ceza aldıysa tanımayan biri bir lafını yanlış anlamistir. Böyle durumlarda hemen ulaşmak lazım ki yanlış duzeltilebilsin.

Komik şeyler de oluyor bir dizide Orço diye bir karakter varmış. Forumda da biri öbürüne böyle hitap edince farklı anlaşılmıştı. Sonra neyse diziyi bilen biri geldi de düzeltti :D

Yani hata yapilir, yapiliyordur. Böyle durumlarda sessizce beklemeyin ulasin birine.

-Tapatalk-

ceza yedigimizde foruma neden giremiyoruz özgür usta sencede saçma degilmi. şifresiz durumada getiremiyorum pc anormal. şuna bir el at gözünü seviyim.

Geri
Üst Alt