foruma neler oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın hocasına her türlü çamuru atanlar konusunda cirit atmaya devam ederken, destek olanları ban + konudan atma şeklinde duble yaptırımlar olunca doğal olarak millete yazacak konu da kalmıyor.
madem boyle ortaya bir iddia atiyorsun ve hocaya destek olanlar bu sebepten dolayi cezalandiriliyormus, kanitlarini da bu konu altinda bekliyorum pesinen.

Bahsi gecen uyenin uyarilip uyarilmadigini nerden biliyorsun? Veya ceza alip almadiklarini? Sadece bu mesajdan yola cikarak hic bir yere varamayiz.
Ban sayısı o olaydan sonra değişmediğine göre ceza almadığı da kesin. O yüzden gerisi de hikaye.

Ban sayısı o olaydan sonra değişmediğine göre ceza almadığı da kesin. O yüzden gerisi de hikaye.
Ceza demek illa ban mi oluyor? Uyari da olur, veyahut konuya engel atilmak gibi. Mesela sen Okan Buruk konusundan atilmissin gordugum kadariyla, belli ki bu durumdan oturu boyle bir sey soyleme zorunlulugu hissettin kendinde.

Bahsettigin uyede gordugun sey dogru bir tespit de olabilir ayrica cunku 2 ay once atilmis mesaj hakkinda uyari veya ceza alip almadigini da bilmiyorum sahsen, ama forumda genel olarak adaletsizlik vurgusu yapman yakismadi.

Gerci bu da kendini baglar cunku oyle bir durum olmadigini ben bizzat biliyorum en aktif yoneticilerden biri olarak, oyle olmasaydi bir cok uye senin dedigin sikayeti bize coktan iletmis olurlardi ve forumdan ayrilmis olurdu zaten bundan oturu. Tabi ki hata da yapilir veya bazen dogru bir karar alinmadigi da olmustur elbet kimse kusursuz degil ama bunu forumda suanki sessizlige baglaman dogru degil. Alakasi bile yok cunku o yuzden bu forum hakkinda boyle bir imaj yaratmani dogru bulmuyorum.

Not: ayrica o bahsettigin mesajda bir problem gormuyorum, insanlara 'vasat' demek hakaret mi? Degil tabi.

Forumun demirbaşları bile kayıplarda. Kesin antudakiler birer birer kaçırıyor üyelerimizi.

Forumun demirbaşları bile kayıplarda. Kesin antudakiler birer birer kaçırıyor üyelerimizi.
Zaman gectikce insanlar dogal olarak yaslaniyor ve burada bir cok uye farkina varilmadan, evleniyor, aileleri falan oluyor boylece yavas yavas kayboluyorlar. Zaten bazilari aile, is guc derken zaman bulamaz oldular. Bazen zamanin ne kadar cabuk gectigini anlamiyoruz bile. Zaten bu forum o yuzden cok fazla devam etmez, bir kac yil icinde kaybolur artik millet instagram, tiktok, twitter'da falan takiliyor.

Zaman gectikce insanlar dogal olarak yaslaniyor ve burada bir cok uye farkina varilmadan, evleniyor, aileleri falan oluyor boylece yavas yavas kayboluyorlar. Zaten bazilari aile, is guc derken zaman bulamaz oldular. Bazen zamanin ne kadar cabuk gectigini anlamiyoruz bile. Zaten bu forum o yuzden cok fazla devam etmez, bir kac yil icinde kaybolur artik millet instagram, tiktok, twitter'da falan takiliyor.
Gerçekleri gizleme Alper'im! Antu kaçırıp fidye istiyorsa söyle! Forumun zenginleri üç beş atsınlar.

8 kasimdan sonra insan seli olur buralar.muhtemelen yeni bi riberymiz olur bu sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt