foruma neler oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Butun kaliteli insanlar ya ara verdi yada biraktilar.

- Hayri
- Sarper
- Arda
- Refik
- Melih
- Kolpa Kemal (eskisi gibi aktif degil)
- Yakinda ben
- Furkan Korkmaz
- Tahir
- Emre Bari
- Yunus abi
- Kero
- Danyal
- Mehmet Arslaner
- Ve daha birsuru var
Ben aktif oldum yine girsin

Ceza demek illa ban mi oluyor? Uyari da olur, veyahut konuya engel atilmak gibi. Mesela sen Okan Buruk konusundan atilmissin gordugum kadariyla, belli ki bu durumdan oturu boyle bir sey soyleme zorunlulugu hissettin kendinde.

Bahsettigin uyede gordugun sey dogru bir tespit de olabilir ayrica cunku 2 ay once atilmis mesaj hakkinda uyari veya ceza alip almadigini da bilmiyorum sahsen, ama forumda genel olarak adaletsizlik vurgusu yapman yakismadi.

Gerci bu da kendini baglar cunku oyle bir durum olmadigini ben bizzat biliyorum en aktif yoneticilerden biri olarak, oyle olmasaydi bir cok uye senin dedigin sikayeti bize coktan iletmis olurlardi ve forumdan ayrilmis olurdu zaten bundan oturu. Tabi ki hata da yapilir veya bazen dogru bir karar alinmadigi da olmustur elbet kimse kusursuz degil ama bunu forumda suanki sessizlige baglaman dogru degil. Alakasi bile yok cunku o yuzden bu forum hakkinda boyle bir imaj yaratmani dogru bulmuyorum.

Not: ayrica o bahsettigin mesajda bir problem gormuyorum, insanlara 'vasat' demek hakaret mi? Degil tabi.
Bende orada konunun devamında performans verilerini paylaşan bir arkadaştan sonra işte bunların surat kösele dediğim için seviyesiz mesajdan ötürü 1 hafta balandım. Hiç sorun değil eğer ki adalet herkese ayn şekilde işliyorsa, sonra döndüm baktım bir de konudan atılmışım.

Bu arada orada yazdığım mesajın arkasındayım, sırf hoca değil destekleyen herkese vasat diyen birine surat kösele dediğim için isterseniz tekrar uçurabilirsiniz.

Zaten bana duble yaptırım uygulanıp, arkadaş sadece uyarı v.s. gibi ufak bir uygulama olduysa (hata yapılmış olabilir diyorsun), siz ya hata üstüne hata yaptınız, ya da belki de kandırıldınız bilemeyeceğim.

Neyse fıkra bu kadar.

Butun kaliteli insanlar ya ara verdi yada biraktilar.

- Hayri
- Sarper
- Arda
- Refik
- Melih
- Kolpa Kemal (eskisi gibi aktif degil)
- Yakinda ben
- Furkan Korkmaz
- Tahir
- Emre Bari
- Yunus abi
- Kero
- Danyal
- Mehmet Arslaner
- Ve daha birsuru var
Kaliteliler arasinda kendini sil lutfen

geçenlerde 1 ay ara vardi 1 maç yapmıştık 1 ayda

o ara iyice sogudu millet futboldan, yok milli takim arasi yok bay haftasi cart curt, simdi bir de dünya kupasi arasi giriyor 10 gün sonra, 1.5 ay top yok

dunyanin en igrenc şeyi bay haftasi mesela, niye tek sayi takimli lig yapiyorlar aklim almiyor. kimin ne puanda oldugu belli degil

gs kötü gitse bile forum aktif olurdu durum bence futboldan sogumakla alakali. ztn bok gibi ligimiz var bir de üstüne 1 ay aralar girince iyice boku cıkıyor

Tamamen forum yönetimine yazar. Uyeleri forumda tutmaya gayret etmiyorlar. Uye cekmeye de calismiyorlar. Hem kendi yöneticilerimizi niye biz seçmiyoruz ki? Adminlik seçimi olmalı neler yapacaklar vaatleri vs nelerdir gibi. 2 yıllık olabilir mesela bir dönem. smodlardan memnunum ama admin ve modlari begenmiyorum

Tamamen forum yönetimine yazar. Uyeleri forumda tutmaya gayret etmiyorlar. Uye cekmeye de calismiyorlar. Hem kendi yöneticilerimizi niye biz seçmiyoruz ki? Adminlik seçimi olmalı neler yapacaklar vaatleri vs nelerdir gibi. 2 yıllık olabilir mesela bir dönem. smodlardan memnunum ama admin ve modlari begenmiyorum
???????????????????

deported-deportation.gif

DawodnrW4AMLwvv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt