- 1 Ağustos 2009
- 47.603
- 50.134
- 4.878
O ismi biliyorum galibaSıkıntı çıkabilir dmler biraz sitemkar
Bir isimle yıldızımız barışmadı çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ismi biliyorum galibaSıkıntı çıkabilir dmler biraz sitemkar
Bir isimle yıldızımız barışmadı çünkü
Aramızda kalmasında fayda var.O ismi biliyorum galiba
Forum kapanacağı zaman ifşa etmek isterimAramızda kalmasında fayda var.
Son ana kadar sır gibi saklamak niyetindeyim.
Öyle bir gün yok Onurum. Ağzını toplamanı ısrarla öneririm.Forum kapanacağı zaman ifşa etmek isterim
Tamamen forum yönetimine yazar. Uyeleri forumda tutmaya gayret etmiyorlar. Uye cekmeye de calismiyorlar. Hem kendi yöneticilerimizi niye biz seçmiyoruz ki? Adminlik seçimi olmalı neler yapacaklar vaatleri vs nelerdir gibi. 2 yıllık olabilir mesela bir dönem. smodlardan memnunum ama admin ve modlari begenmiyorum
Geçen aylarda bir çok üye ifadelerinden ötürü banlandı. Bütün bunların kayıtları cezalı üyeler bölümünde var ve açıklamalarda yazıyor, sana laf anlatmakla uğraşamam şeklinde.Tamamen forum yönetimine yazar. Uyeleri forumda tutmaya gayret etmiyorlar. Uye cekmeye de calismiyorlar. Hem kendi yöneticilerimizi niye biz seçmiyoruz ki? Adminlik seçimi olmalı neler yapacaklar vaatleri vs nelerdir gibi. 2 yıllık olabilir mesela bir dönem. smodlardan memnunum ama admin ve modlari begenmiyorum
Butun kaliteli insanlar ya ara verdi yada biraktilar.
- Hayri
- Sarper
- Arda
- Refik
- Melih
- Kolpa Kemal (eskisi gibi aktif degil)
- Yakinda ben
- Furkan Korkmaz
- Tahir
- Emre Bari
- Yunus abi
- Kero
- Danyal
- Mehmet Arslaner
- Ve daha birsuru var
wp grubu kuruyorum birkac kisi derdest edilecekbir darbe-i suikast bütün sorunları kökünden çözer diye tahmin ediyorum. @Can Karabacak
Bende direk 7 gün ban yedim ama hakeme sovmustum tabi de bazı durumlarda insanların sinirini cikarabilmesi icin 5-10dk lik insiyatifler olmali. Alanya maçı böyle birşeyi bence o mactan ceza alanlara genel af çıkmaliydi direk.Alanya maçından sonra tugaya ve hakeme laf ettim diye ki öyle galiz küfür vs değildi, 3 gün ban yedim sorgusuz sualsiz, hangi mesajımdan dolayı olduğunu bile bilmiyorum hala. Bu gibi şeyler de soğutuyor insanı forumdan. Ceza olacak tabi ki ama bu şekilde olmaz.
Aynı şekilde ben de 1 hafta yedim. Bu tip olaylarda tolerans sağlanmaması soğutuyorAlanya maçından sonra tugaya ve hakeme laf ettim diye ki öyle galiz küfür vs değildi, 3 gün ban yedim sorgusuz sualsiz, hangi mesajımdan dolayı olduğunu bile bilmiyorum hala. Bu gibi şeyler de soğutuyor insanı forumdan. Ceza olacak tabi ki ama bu şekilde olmaz.
ne yedinAynı şekilde ben de 1 hafta yedim. Bu tip olaylarda tolerans sağlanmaması soğutuyor
Avatarına mavi tik isteyen arkadaşlar like atsın.
Kampanyamız var kaçırmayın

Oturmadı DorukumEkli dosyayı görüntüle 181629
@Can Karabacak
Ekli dosyayı görüntüle 181630
@Emrah Duvar
Ekli dosyayı görüntüle 181631
@Zafer Demir
Ekli dosyayı görüntüle 181632
@Onur Üründül
Ekli dosyayı görüntüle 181633
@Vasfi Vural
Ekli dosyayı görüntüle 181634