foruma neler oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya maçından sonra tugaya ve hakeme laf ettim diye ki öyle galiz küfür vs değildi, 3 gün ban yedim sorgusuz sualsiz, hangi mesajımdan dolayı olduğunu bile bilmiyorum hala. Bu gibi şeyler de soğutuyor insanı forumdan. Ceza olacak tabi ki ama bu şekilde olmaz.
burada bazi yorumlari gorurken acaba biz mi yanlis yapiyoruz dedim ama senin mesajina denk gelince bir kontrol etme geregi duydum

senin yazdigin:

"O çocuklarına artık yapılabilecek en sert tepki gösterilmeli. Şirazesi kaydı bu işin artık dönüşü yok"

"O düdüğü bu şerefsizin götüne hemen bu akşam sokmayan yönetim çeksin gitsin"

bu (galiz) kufur degil de ne? iltifat olarak mi degerlendirmemiz gerekiyor? bu forumdaki kurallari biliyorsunuz, bilmiyormus gibi davranmaniz bazen sasirtiyor beni.

konuyu kilitlemeden once bir cift sozum olacak.

bakiyorum bazilariniz bu tarz konular hortlayinca yine sahsi memnuniyetsizliklerini direk bir firsat olarak gorup yonetime laf yetistirme derdine giriyor. bu tarz konularda defalarca bu forumun isleyisi bizler tarafindan sizlere anlatildi, cok yeni uyeler belki bilmez ama burada yorum yapmis herkes ne dedigimi cok iyi anliyor cunku sizler yeni uye degilsiniz.

burayi aglama duvarina cevirtmeyecegim (sozum bazilariniza). varsa sikayetiniz bunun bize iletmenin bir cok yolu var.. bazilariniz haksiz durumda neden ceza yedim diyebiliyor , sonra hemen arkasindan 2-3 kisi daha 'bende ban yedim ama neden/cok agir' deyince artik bir dur demem lazim.

burada ki serbestligi baska bir yerde bulabiliyorsunuz oradan devam edin. sizi engelleyen birsey mi var? bir twitter'da falan acik acik kufur edin taninmis insanlara , bir deneyin mesela , cesaretiniz varsa bak bakalim ne oluyor o zaman. oyle buradaki gibi 7 gun ban falan ile ucuz kurtaramazsin.

zaten burada surekli ceza yiyen uyeler emin olun hic bosuna ceza falan da yemiyor. onlar kendilerini iyi biliyor. macina gore, bazen duruma gore cezalari alt limitten verdigimiz de oluyor, ama bu uyeden uyeye de degisiyor. sicili bozuk olan tabi ki 2-3 gun yemez, 10 gun 1 ay ceza da alir, hatta sahsen biktigim an bile geliyor 'yine mi bu' diye suresiz atilsin dedigim an bile geliyor. bu insiyatif hakki da ust yonetime aittir.

yapici elestirilere her zaman acigiz ama forum yonetimi de begenmeyip forumdaki suanki sessizligi yoneticilere baglayan uyelere de sozum ; begenmeyen cikabilir forumdan arkanizdan kosacak birileri de olmayacak.

forumda devam etmek isteyenler de diger aktif konulardan devam edebilir. bu konu kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt