- 12 Ocak 2013
- 51.720
- 61.521
- 4.323
Erman Türker abim geriden like ata ata geliyor, şüphesiz kendisine atılan iftiralara cevabı ağır olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bütün sürprizi kaçırdın yaErman Türker, Mehmet Arslaner' in fake hesabıdır, sonunda bu bilgiyi itiraf ediyorum![]()
Salman Arslan ve Nuri Aslantas aramızda mı acaba
Abi bütün sürprizi kaçırdın yaNeyse olan oldu o vakit saklayacak bir şey kalmadı. Ben @Mehmet Arslaner'in feykiyim, Mehmet @Emrah Yıldırım'ın feyki, Emrah @Danyal Artemis'in feyki, Danyal ise @Alpay Asma'nın feykidir. O 15 adet şampiyonluk nasıl geldi zannediyorsunuz?
Bu iki efsane üyeler nerde acaba suan.
Abi bütün sürprizi kaçırdın yaNeyse olan oldu o vakit saklayacak bir şey kalmadı. Ben @Mehmet Arslaner'in feykiyim, Mehmet @Emrah Yıldırım'ın feyki, Emrah @Danyal Artemis'in feyki, Danyal ise @Alpay Asma'nın feykidir. O 15 adet şampiyonluk nasıl geldi zannediyorsunuz?
yalan yok ilk başlarda seni nuri sanmisdim
Al iste..
sonra üyelik tarihine baktım nalaka dedim
Doğrudursonra herkes uşaga diye bitiyordu dimi bu hikaye?![]()
yok be olum malin tekiyim ben
Alakası yok gerisini yazmaya üşendim ama yazayım yine de; Alpay @Ozan Tokgöz'ün feyki, Ozan ise @Ayberk Çetin'in feykidir.Vay anasına... Hepimiz Alpay mıymışız ?
Alakası yok gerisini yazmaya üşendim ama yazayım yine de; Alpay @Ozan Tokgöz'ün feyki, Ozan ise @Ayberk Çetin'in feykidir.
Alakası yok gerisini yazmaya üşendim ama yazayım yine de; Alpay @Ozan Tokgöz'ün feyki, Ozan ise @Ayberk Çetin'in feykidir.
Ayberk Çetin sana diyorTamam, sakin ol, bırak artık elindeki klavyeyi![]()
Sen gülme.Bir kere güldük eğlendik, tamam artık yeter devam ettirme.