Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.649
- 109.787
- 4.878
Umut
Neco
Neco
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben barışık değilim arkadaşHerkesle barışığım
Sen de barışık mısın? @Feramuz Kayalar
Kimler para göndermedi?Ben barışık değilim arkadaş
Hae????Kimler para göndermedi?
Bu @Tuncay Van benim umrumda değil de foruma iyi gelmez ben sölimNet bir şekilde, okancilar bunlardan birkaç tane var. Ne kadar kötü oynasak da, sadece sonuca odaklanıyorlar.
Sonuç her şeyin ilacı,
Kötü oynasak ne çıkar, bu bir acı!
Top dönüyor sağa sola,
Ama 3 puan gelsin, oh ne ala!
İzleme zevki berbatmış, ne gam,
Golü atan Okan olsun, tamam! @Deniz Zorlu
Milyonluk kadromuz varmış elde, Zayıf takımlara karşı hava atarız, dert değil bu bizde!
Oyun mu? Boş ver, kim anlar!
Skor tabelası yanıyor ya, o yeter!
İsterse topa ters köşe vuralım,
Sonuç gelsin, hepimiz havaya uçarız!
Aynen mu modda takiliyorlar.
Biatçılar ve gömücüler.
Birine biat ettiler mi asla eleştiremez yanlışını göremezler.
Birini gömmeye başladılarmı asla iyi taraflarını görmez gören herkese düzeysizce ve boş konuşurlar.
İki çeşit insanında savunduğu şeye argümani yoktur ve mantıksızca fikirlerini dikte etmeye çaşılırlar... İşin en sinir bozucu tarafıda yırtınırsın ama karşında bilincini kaybetmiş biri vardır. Saçma saçma uzatır durur konuyu
Hocam ben hocayı da eleştiririm oyuncuyu da ama yine de uzatmayayim cevap verip. Bugun kerem yarın Ahmet Mehmet siz değişmesinizNet bir şekilde, okancilar bunlardan birkaç tane var. Ne kadar kötü oynasak da, sadece sonuca odaklanıyorlar.
Sonuç her şeyin ilacı,
Kötü oynasak ne çıkar, bu bir acı!
Top dönüyor sağa sola,
Ama 3 puan gelsin, oh ne ala!
İzleme zevki berbatmış, ne gam,
Golü atan Okan olsun, tamam! @Deniz Zorlu
Milyonluk kadromuz varmış elde, Zayıf takımlara karşı hava atarız, dert değil bu bizde!
Oyun mu? Boş ver, kim anlar!
Skor tabelası yanıyor ya, o yeter!
İsterse topa ters köşe vuralım,
Sonuç gelsin, hepimiz havaya uçarız!
Aynen mu modda takiliyorlar.
serbur net iyi adamdı yaw bence.Serdar Burak, Emre Okan falan vardı eskiden çok yorardı. Yine vardır bunlardan da eskisi kadar aklımda tutamıyorum.
Beni sever misin zurkanımSerdar Burak, Emre Okan falan vardı eskiden çok yorardı. Yine vardır bunlardan da eskisi kadar aklımda tutamıyorum.