Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.764
- 104.589
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Severim ama Barış Savaşlaşma seziyorum sende son zamanlarda.Beni sever misin zurkanım
Beni niye engelledinOlanları engelledim sorun ortadan kalktı. Diğer hiç kimseyle sorunum yoktur. Her kardeşimiz değerlidir ve bize iyi gelir. Forumu ve içindekileri seviyorum.
Ne yani lan beni sevmiyon muSeverim ama Barış Savaşlaşma seziyorum sende son zamanlarda.
Aşırı kibirli, her şeyi bildiğini sanan, yanıldığında kesinlikle “haksızmışım” diyemeyen aşırı yoran duvar gibi bir adamdı.serbur net iyi adamdı yaw bence.
Beni engellemediysen sorun yok2 kişiyi engellemiştim, genç dimaglardi, o günden beri forum acayip kaliteli geliyor. Ünsal kardeşim kaliteli bir trol olmasa onu yazardım, ama son derece kaliteli bir trol ve iyi bir Galatasaraylı
Ulan bir sürü umut var forumda hangisiUmut
Neco
bana hiç böyle davranmadı ya da ben görmedim diyelim. neyse. farklı algılamış olabiliriz tabiki.Aşırı kibirli, her şeyi bildiğini sanan, yanıldığında kesinlikle “haksızmışım” diyemeyen aşırı yoran duvar gibi bir adamdı.
GörüşmeyelimSeverim ama Barış Savaşlaşma seziyorum sende son zamanlarda.
Gençleri dedim dinazordasimBeni engellemediysen sorun yok
EngellemedimBeni niye engelledin
göktuğcum herhangi bir konuda seni kırdıysam özür dilerim. inan ki bilerek yaptığım bir şey değil. olduysa da istemeden olmuştur.Veli Baltaci, Okan Mason... Iyi gelmemesinden ziyade kolayca hakaret edebilmeleri asil sikinti.