- 22 Kasım 2008
- 41.465
- 3.496
- 2.003
hepsini buraya yaz temizlensinferda savnur semih lal demir cenga tarkan can tarhan ..kalan 100 adımı hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsini buraya yaz temizlensinferda savnur semih lal demir cenga tarkan can tarhan ..kalan 100 adımı hatırlamıyorum.
Kaç kişi gerçek ad ve soy adını kullanıyor peki ,
benim adım soyadım ve foruma verirken verdiğim tüm bilgiler doğrudur , facede de , twittede aynıyım gerçek kişi olan kaç üye var ?
Onun önemi yok, burdaki maksat ceza alipta sürekli yeni hesaplar acan kisileri desifre etmek veya dalga amacli acilan hesaplarKaç kişi gerçek ad ve soy adını kullanıyor peki ,
benim adım soyadım ve foruma verirken verdiğim tüm bilgiler doğrudur , facede de , twittede aynıyım gerçek kişi olan kaç üye var ?
Evet benim ,Resimdeki sen misen ?

Bir sey diyecem Bu forum 17 bin kisiden olişirse ana sayfadaki sayfalarin çabucek yer degismesi lazimdi.Nasil forim ki Millett 1 saatte yorum yapir.Sayfalare yorum yapan sayisi az gibi celir bena.17 bin kisilik forimse sayfada 1 saatte en az 20 yorum gelmesi lahzim.Ben bakirem 1 sayfaye 1 saatte 1 yorim celir.
Oloyi gözel cözomlamisan, oncak sani gözem hec tutmadister belesin haaa... Delikonli ol, öfendi ol nomizsiz...
Gardas ben eyle konusirem ne karişirsin.Düzgün konuşemirem pek kusura bahma.