forumda birden fazla (fake) hesabı olan üyeler ve isimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kişi gerçek ad ve soy adını kullanıyor peki ,
benim adım soyadım ve foruma verirken verdiğim tüm bilgiler doğrudur , facede de , twittede aynıyım gerçek kişi olan kaç üye var ?

Yalan yok bazen banada oyle geliyor 17bin uyenin toplamda 60-70kisiden olustugunu dusunmuyor degilim.

adım ve soyadım tabi ki gerçek değil.

foruma tc sistemi gelmeli artık , kimin ne olduğu ortaya çıksın

Benm zaman zaman ziyaret ettigim bir Amerikan forumda, sock account yaparsan direk ban'i yiyorsun.

Kaç kişi gerçek ad ve soy adını kullanıyor peki ,
benim adım soyadım ve foruma verirken verdiğim tüm bilgiler doğrudur , facede de , twittede aynıyım gerçek kişi olan kaç üye var ?
Onun önemi yok, burdaki maksat ceza alipta sürekli yeni hesaplar acan kisileri desifre etmek veya dalga amacli acilan hesaplar

benimkiside gercek degil ama baska üyeligimde yok.

Bir sey diyecem Bu forum 17 bin kisiden olişirse ana sayfadaki sayfalarin çabucek yer degismesi lazimdi.Nasil forim ki Millett 1 saatte yorum yapir.Sayfalare yorum yapan sayisi az gibi celir bena.17 bin kisilik forimse sayfada 1 saatte en az 20 yorum gelmesi lahzim.Ben bakirem 1 sayfaye 1 saatte 1 yorim celir.

Yasin Şimşek yeni üyeliğiyle harika şakalarına devam ediyor.Çift üyelik yasak değil mi arkadaş? Adam ceza almış fake hesapla takılıyor burda. :crushed:

Bir sey diyecem Bu forum 17 bin kisiden olişirse ana sayfadaki sayfalarin çabucek yer degismesi lazimdi.Nasil forim ki Millett 1 saatte yorum yapir.Sayfalare yorum yapan sayisi az gibi celir bena.17 bin kisilik forimse sayfada 1 saatte en az 20 yorum gelmesi lahzim.Ben bakirem 1 sayfaye 1 saatte 1 yorim celir.

Oloyi gözel cözomlamisan, oncak sani gözem hec tutmadister belesin haaa... Delikonli ol, öfendi ol nomizsiz...

Gardas ben eyle konusirem ne karişirsin.Düzgün konuşemirem pek kusura bahma.

hakan merhaba ben ali yaylı.

yeni üye olduğun için açıklama gereği duydum. bu forumda bazı kurallar vardır neyse salla seni asıl ilgilendirene gelelim.. belki bazı yöneticilerde unutmuştur hatırlatma olsun..

şimdi söyle bir link var elimde ve GSC FORUM KURALLARI bölümünde kilitli bir şekilde bulunmaktadır. ; https://www.gscimbom.com/forum/f69-...kinda/forumda-turkcemize-sahip-cikalim-70185/

konuyu özgür aslan adında bir üyemiz açmış. gelecekteki muhtemel durumun gibi de cezalıdır. konuya gelecek olursak ;

- Gereksiz jargon (reyiz vb.), argo, küfür algılanabilecek kısaltmalar, anlamsız sıfatlar kullanılmamasına,

- Noktalama işaretlerine özen gösterilmesini, herbir noktalama işaretinden sonra 1 boşluk bırakmaya,

- Cümlelere büyük harfle başlanılmasına,

- Türkçemizde bulunmayan harflerin kullanılmamasına, Türkçemizde karşılığı bulunan kelimelerin seçimine

gibi uyarılar bulunmaktadır.

senin banlanmadığın her postumda Türkçeyi katledip forumun görsel düzenini bozacağıma da yemin ederim. !

ya bu herifi banlayın yada o linkteki konuyu kaldırın GSC EKİBİ!

reelde de farklı olmak için illa ağzını yamultarak konuşman gerekmez. Eğer karakterinde ve özellikte kafanda bir tutam farklılık ve zeka pırıltısı varsa zaten farkını ortaya koyarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt