- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
herkesin kendi avatarını önermesini neden garipsiyorsunuz? Herkes kendince en beğendiği resmi koyar avatarına avatar tip değil ki istersen 5 snde değiştirirsin yenisiyle..
Seninki de harbi güzel şimdi yalan yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkesin kendi avatarını önermesini neden garipsiyorsunuz? Herkes kendince en beğendiği resmi koyar avatarına avatar tip değil ki istersen 5 snde değiştirirsin yenisiyle..
Populist 1 postEmrah Yıldırım, Keramettin, Puki, Seden ve diğer tüm Metin Oktay avatarlılar.
Şu alttaki yazıyı kaldır her mesajında gereksiz yere okutuyorsun.Populist 1 post

Beni mi koydun avatarına? Uçurmak mı istiyorsun
Celladın ısmı bende saklı!!!!!!Beni mi koydun avatarına? Uçurmak mı istiyorsun![]()
Peşine takılmışlar üstat, işin zor hamlelerine 2 kat dikkat etmen gereken günler gelmiş.Beni mi koydun avatarına? Uçurmak mı istiyorsun![]()
Yok tecrübelerime göre dillendirilmeden uçuyorsunPeşine takılmışlar üstat, işin zor hamlelerine 2 kat dikkat etmen gereken günler gelmiş.
Sen olmayasınCelladın ısmı bende saklı!!!!!!
O kim keramettin üstat mı