Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.240
- 23.766
- 3.723
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay bak ben de gider lgbtİ li bir avatar ile seni özdeşleştiririm sonra ağlama bak ciddiyim daha dün barışalım diyordun dorukun avatarını almak ne demek... Fenerbahçeli filan da değildir Unions Club'ı da Talat Paşadır ayrıcaaAdam belki Fenerbahçeli’ydi.
Milli değerlerin tuttuğunu eleştirmek bize düşmez.
Gassaray formalısı vardı da biz mi almadık.
Alpay barisalim diye yalvardi mi ustatAlpay bak ben de gider lgbtİ li bir avatar ile seni özdeşleştiririm sonra ağlama bak ciddiyim daha dün barışalım diyordun dorukun avatarını almak ne demek... Fenerbahçeli filan da değildir Unions Club'ı da Talat Paşadır ayrıcaa
Alpay bak ben de gider lgbtİ li bir avatar ile seni özdeşleştiririm sonra ağlama bak ciddiyim daha dün barışalım diyordun dorukun avatarını almak ne demek... Fenerbahçeli filan da değildir Unions Club'ı da Talat Paşadır ayrıcaa
Hic keser sapi kavradin mi ustadKendi avatarımı övmeye geldim ta ki hayri üstadın avatarını görene kadar.
Elinkisini görmeyen kendininkisini keser sapı sanarmış...
Alpay senden ricam kaldır özelde konuştuk genelde de yazayım zira tenhada af olmaz... Lütfen... İyi hafta sonları...Lgbt’li avatarlıyı aldığında ben o gruba girmiş olmuyorum. Tıpkı Enver Paşa’ya Fener forması giydirince Fenerli olmadığı gibi. Ha ama olabilirdi de. Bu onu daha değerli veya değersiz yapmaz.
Eğer böyle yaptığında intikam aldığını düşüneceksen alabilirsin. Ki yapmadığın bir ima da değil bu daha önce.
elimizden geldiğince diyelimHic keser sapi kavradin mi ustad
Benimkinden daha iyi bir avatar bulunamaz bu bir veridir...Kendi avatarımı övmeye geldim ta ki hayri üstadın avatarını görene kadar.
Elinkisini görmeyen kendininkisini keser sapı sanarmış...
Atam sen kalk ben yatamYeni avatarim![]()
keser sapı gibi diyebilir miyiz üstadımBenimkinden daha iyi bir avatar bulunamaz bu bir veridir...
O veri bilgelige ulasinca enver pasha fenerbahce formasi giyiyordur belki ustadBenimkinden daha iyi bir avatar bulunamaz bu bir veridir...
Galatasaray'a sarı kırmızı renklerini veren ve ilk şampiyonluğumuzu kazandığımız sezon da dernekler kanunu çıkartan ittihat ve terakkidir... Unions Club takımlarıdır ve Galatasaray'a da sempati vardır fener ise mutlakiyetçi ve padişah yanlısı olduklarından bilakis nefret ederler ki futbol henüz o tarihlerde çok marjinaldir...O veri bilgelige ulasinca enver pasha fenerbahce formasi giyiyordur belki ustad
Tarihte kimin ne mal oldugunu bilmek zor
Bu soylediklerin ismail enver'in tuttugu takima dair bir bilgi icermiyor kaldi ki takim tutuyor olma ihtimali cok dusuk. Biri ismail envere fenerbahce formasi giydirip fotosop yapip kullaniyorsa bu onun bilecegi istir, seni rahatsiz etse de buna mudahale etme ve insanlari taciz ederek rahatsiz etme hakkini kendinde goremezsin ustad.Galatasaray'a sarı kırmızı renklerini veren ve ilk şampiyonluğumuzu kazandığımız sezon da dernekler kanunu çıkartan ittihat ve terakkidir... Unions Club takımlarıdır ve Galatasaray'a da sempati vardır fener ise mutlakiyetçi ve padişah yanlısı olduklarından bilakis nefret ederler ki futbol henüz o tarihlerde çok marjinaldir...
Alpay senden ricam kaldır özelde konuştuk genelde de yazayım zira tenhada af olmaz... Lütfen... İyi hafta sonları...
Can esmere güvenme o da Belhanda gibi ajan
Yok tartıştık hatta ceza alındı sonra kaldırdı ama sana vermiş şimdi... Adresiniz neresi? Kim kim buluşuyorsunuz? Bilmiyorum ki??? Sen kaldır avatarı senden tekrar rica ediyorum...Çok meraklısı değilim cidden.
Doruk aldığında ve hatta yaptığında ona da bu tepkiyi verdin mi. Tenhalı, gusüllü. Ki ona bir ima falan da yapmadın öncesinde diye biliyorum. Bana Hollanda evliliğinden tut, fabrika kızına kadar maşallah LGBT’nin tüm tonlarını uygun gördün.
İstersen gelirsin bizim adres belli. Her hafta görüşüyoruz forumdan arkadaşlar ile. Gelirsin dost meclisine orada neyse sıkıntı karşılıklı çözeriz.