- 11 Aralık 2009
- 17.383
- 10.368
- 1.838
Benzetenlere sormak lazım. Uzun mesajlar yazmanı benzetiyor olabilirler ki ben dahil uzun yazan çok kişi var forumda...Peki ne diye benzetiyor belalım bu renktaşı bana?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benzetenlere sormak lazım. Uzun mesajlar yazmanı benzetiyor olabilirler ki ben dahil uzun yazan çok kişi var forumda...Peki ne diye benzetiyor belalım bu renktaşı bana?
Dün konuştum, Aysalcı renkdaşlarım merak etmesin iyiyim kısa zamanda döneceğim ama önce Kayseri'den Trabzon'a geçmem gerekiyor. Türkiye turu yapıyorum hayalimi gerçekleştiriyorum dedi.Refik hırbosuna iletir misin, ben bir tarafına koymadan acilen foruma dönsün.
Sanki çocuğu kendi doğuruyor pezo.
Dün konuştum, Aysalcı renkdaşlarım merak etmesin iyiyim kısa zamanda döneceğim ama önce Kayseri'den Trabzon'a geçmem gerekiyor. Türkiye turu yapıyorum hayalimi gerçekleştiriyorum dedi.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adem Cakari engellemistim ama sonra dan ogrendim ki u.guzelin fake hesabiymis
Bırak artık yahu kendi adımlayım takiye yapmam asla sahte hesap kullanmam
Refik hırbosuna iletir misin, ben bir tarafına koymadan acilen foruma dönsün.
Sanki çocuğu kendi doğuruyor pezo.
Üçüz mü doğuruyor acaba? Bayağıdır yok.
Adem Çakar gibi adam bir daha gelmez..Geçenlerde bir konuda bende dile getirdiydim, benzerlik ve acaba 2. hesap mı diye, orada da acaba diyenler vardı, demek aynı tahmini yürütenler sandığımdan da fazla.![]()
Adem Çakar gibi adam bir daha gelmez..
Uğur güzelin onun gibi olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım..
@Can Uz @Ali Yılmaz
neden engellediğimi hatırlamıyorum , kişisel bir tartışmamız da olmamıştı.
Belki fevri bir çıkışları olmuştur bilemiyorum.
O yüzden kaldırıyorum bloklarını ..
Ben hatırlatayım. Sen bir şaka yapmıştın transferle ilgili ben de o an inanmıştım sert tepki verince de engel koymuşsun. O zaman sen de kusura bakma sert çıkışım için ki çıkışımın nedeni benim burada kimse ile sorunum olmasın diye çabalamam. Forum burası gerçek hayatta zaten herkes birbirini yiyor bari sanalda yemesin amacıyla yazıyorum. Sen de kusura bakma .@Can Uz @Ali Yılmaz
[/QUOTE]Yoksa hedefin oluyor mu Doruk'cugumMelih Beyin Mesajıdır;
@Can Uz @Ali Yılmaz
iyi sevindim gereksiz bir meseleymiş renkdaş.Ben hatırlatayım. Sen bir şaka yapmıştın transferle ilgili ben de o an inanmıştım sert tepki verince de engel koymuşsun. O zaman sen de kusura bakma sert çıkışım için ki çıkışımın nedeni benim burada kimse ile sorunum olmasın diye çabalamam. Forum burası gerçek hayatta zaten herkes birbirini yiyor bari sanalda yemesin amacıyla yazıyorum. Sen de kusura bakma .
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi