- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Nbr haci abi ?
Teşekkür ederim Serkancığım. Birkaç gündür göremedik seni ondandır keyfim yerinde. Umarım bozulmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nbr haci abi ?
Intihar ettigine daha cok inanirim.@Sarper Yıldırım a engeli bastım arkadaslar
Büyük ustanın peşinde düşmanları olduğu için çok girmiyor galiba@Sarper Yıldırım a engeli bastım arkadaslar
Hem de nasıl, hala başım dönüyor dün b. kunu fena kaçırdım bir kaç ay bana yetet bu.Alkol aldık mı?
@duygubüşra benimle adaya düşmeyi kabul etmediği için engellemek durumunda kaldım
@duygubüşra benimle adaya düşmeyi kabul etmediği için engellemek durumunda kaldım
:cool:Sn. Eroğlu, sinirlerimi bozdunuz.
@Doruk üyenin kendisini engelleyenleri görebilme imkanı var mı
kimleri gıcık edebildiğimi merak ettim bir an ..![]()
949 SAYFA....öyle bir imkanımız yok dostum... Ama şurdan https://www.gscimbom.com/members/list/ tek tek herkesin profiline gir..
Profilini görüntüleyemediklerin varsa seni engellemiştir..
949 SAYFA....
Çok faydalı oldu teşekkürler . Artık benimde yeni bir hobim var diyebilirim..
Bu fikirden yola çıkarak, aralarında sadece profilini kapatanlara da engellemiş muamelesi yapma ihtimali nedeniyle de, haksızlıklara neden olma riski de yüksek bence ...
Eyvallah sağolasın ...Fazlaymış sen en iyisi benim profilime gir, takip ettiklerime bak sadece yeter..
Ben sadece aktif üyeleri takip ediyorum.. Pasiflerin canı cehenneme :cool:
herkes senin gibi ruh hastası mı tek tek binlerce kişiyi kontrol etsinöyle bir imkanımız yok dostum... Ama şurdan https://www.gscimbom.com/members/list/ tek tek herkesin profiline gir..
Profilini görüntüleyemediklerin varsa seni engellemiştir..
herkes senin gibi ruh hastası mı tek tek binlerce kişiyi kontrol etsin
hayır iftira atıyorsun yine hala postlaşıyoruz...Unsal aysal konusu ile orgordugum engellemeler;
@Uğur Güzel 》》Engelledi 》》 @Kenan Ünal
@Uğur Güzel 》》Engelledi 》》 @Çağrı Atabey
Duyum yada tahmindir.
Öyle bir huyumu varUnsal aysal konusu ile orgordugum engellemeler;
@Uğur Güzel 》》Engelledi 》》 @Kenan Ünal
@Uğur Güzel 》》Engelledi 》》 @Çağrı Atabey
Duyum yada tahmindir.
Tahminde bulundum.. senin hep yaptigin gibihayır iftira atıyorsun yine hala postlaşıyoruz...
Öyle bir huyumu var