forumda engellediklerimiz?

Süperim. Enerjim çok yüksek bugün umarım boşa gitmez, senden?
Onur bayram hediyesi istedi benden. Serhanı bi 3-4 ay mıhla transfer döneminden de kadınlar başlığından da uzak kalsın eğlenelim dedi.
Senin de fikrini alayım.

Ekibimizdeki virüslerden dolayı kendimi engelliyorum

Görüşlerine kıymet verdiğim bir avuç insan harici forumun(devamlı yazan kimseler) üçte ikisi falan engellidir bende. Bir post bile zeka seviyesi ve bilgi-birikim hakkında çıkarım sağlamaya yeterli , dolayısı ile tahammülsüz bir insan için engel imkanı bulunması bir nimet. Burada 10 yılı devirmiş biri olarak hiçbir dönem son iki seneki korkunç kalitesizliğe düşmediğini söyleyebilirim forumun zira kimi engellediysem son bir sene içerisinde engelledim. Toplumun genel durumunun kötüye gidişi ve psikolojik çöküşü buraya da yansımış durumda.

Onur bayram hediyesi istedi benden. Serhanı bi 3-4 ay mıhla transfer döneminden de kadınlar başlığından da uzak kalsın eğlenelim dedi.
Senin de fikrini alayım.
Onur bunu hayatta yapmaz derdim ta ki, Bu mesajına verdiği cevaba kadar. Yani ne diyim ki dost bildik tost çıktı. İçerde neler olduğunu bilmeden hayal ederek sürünmemi istiyor yazık
Ama bana da ders oldu kime güveneceğimi iyi seçmeliyim bundan sonra. Üzüldüm ya bayram bayram kalbim kırıldı. Kıvılcımım söndü

Onur bunu hayatta yapmaz derdim ta ki, Bu mesajına verdiği cevaba kadar. Yani ne diyim ki dost bildik tost çıktı. İçerde neler olduğunu bilmeden hayal ederek sürünmemi istiyor yazık
Ama bana da ders oldu kime güveneceğimi iyi seçmeliyim bundan sonra. Üzüldüm ya bayram bayram kalbim kırıldı. Kıvılcımım söndü

Geri
Üst Alt