- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Teşekkür ederim alıyım mı seni himayeme?Yeni soyadını kutlarım sayın Altınvarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim alıyım mı seni himayeme?Yeni soyadını kutlarım sayın Altınvarak.
Duymamış olayım.Teşekkür ederim alıyım mı seni himayeme?
Alıntılayan arkadaş biraz deli olduğu için huyuna gittim. Yoksa bende bilmiyorum ne kastetti.Ne demek konusuz kaldım senin konun neresi ki
Alıntılayan arkadaş biraz deli olduğu için huyuna gittim. Yoksa bende bilmiyorum ne kastetti.
Alıntılayan arkadaş biraz deli olduğu için huyuna gittim. Yoksa bende bilmiyorum ne kastetti.
Süperim. Enerjim çok yüksek bugün umarım boşa gitmez, senden?Naber Altınvarrak
Onur bayram hediyesi istedi benden. Serhanı bi 3-4 ay mıhla transfer döneminden de kadınlar başlığından da uzak kalsın eğlenelim dedi.Süperim. Enerjim çok yüksek bugün umarım boşa gitmez, senden?
Müthiş ama sakinim. Enerjini güzel bir bedende harcarsın umarımSüperim. Enerjim çok yüksek bugün umarım boşa gitmez, senden?
Sadece konuyu göremese misal çok daha keyifli olurOnur bayram hediyesi istedi benden. Serhanı bi 3-4 ay mıhla transfer döneminden de kadınlar başlığından da uzak kalsın eğlenelim dedi.
Senin de fikrini alayım.
COK heyecan yapacağım şeyler var yav. Dua lipa videosu olsa bayilirdimsen bi heyecan yaptın
Görüşlerine kıymet verdiğim bir avuç insan harici forumun(devamlı yazan kimseler) üçte ikisi falan engellidir bende. Bir post bile zeka seviyesi ve bilgi-birikim hakkında çıkarım sağlamaya yeterli , dolayısı ile tahammülsüz bir insan için engel imkanı bulunması bir nimet. Burada 10 yılı devirmiş biri olarak hiçbir dönem son iki seneki korkunç kalitesizliğe düşmediğini söyleyebilirim forumun zira kimi engellediysem son bir sene içerisinde engelledim. Toplumun genel durumunun kötüye gidişi ve psikolojik çöküşü buraya da yansımış durumda.
Nye@At Kafası
Tarafımca engellenmiştir
Engeli ac 3 gün Bayram boyunca Keramettin ve alper den bayram harcligi koparmasi için gaz verdim. 3 gün sonunda tekrar engelleme zevkini yasarsin@Emre Ersoy u engelledim. Para isteyip duruyor milletten. Salça olmasın bana da.
300-500 attım kurtuldumEngeli ac 3 gün Bayram boyunca Keramettin ve alper den bayram harcligi koparmasi için gaz verdim. 3 gün sonunda tekrar engelleme zevkini yasarsin
Onur bunu hayatta yapmaz derdim ta ki, Bu mesajına verdiği cevaba kadar. Yani ne diyim ki dost bildik tost çıktı. İçerde neler olduğunu bilmeden hayal ederek sürünmemi istiyor yazıkOnur bayram hediyesi istedi benden. Serhanı bi 3-4 ay mıhla transfer döneminden de kadınlar başlığından da uzak kalsın eğlenelim dedi.
Senin de fikrini alayım.
ismini hatırlamıyorum , avatarda yoktuKIMMIS O RENKDAS
Onur bunu hayatta yapmaz derdim ta ki, Bu mesajına verdiği cevaba kadar. Yani ne diyim ki dost bildik tost çıktı. İçerde neler olduğunu bilmeden hayal ederek sürünmemi istiyor yazık
Ama bana da ders oldu kime güveneceğimi iyi seçmeliyim bundan sonra. Üzüldüm ya bayram bayram kalbim kırıldı. Kıvılcımım söndü