forumda engellediklerimiz?

Kendimi engelledim çekilmez bir adam oldum.

Reis profesör#10 lütfen rütbeni küçük görme..

Aksi taktirde Odin olarak rütbeni geri alırız.

Ben Odin oğlu Doruk ata Olarak..

Rütbeni hakketmediğini düşünüyorum Mert Gülmez..

thor-movie-images-7.jpg

Bu sebeple Rütbeni ve Seni özel kılanları, senden geri alıyorum..

222223_Ekran_Al_nt_s.jpg

Sen bu rütbenin kıymetini bilemedin Mert gülmez..

223.jpg

Bencil ve egoist olmayışın sebebiyle bu rütbeyi haketmiyorsun.. (Fazla iyisin)

1113.jpg

Forumda kim prof#10 rütbesini alacak kadar egoist, güvenilmez ve kötü espiri yaparsa bu rütbe onundur..

1131.jpg

ve @Mert GÜLMEZ seni azad ediyorum...

Ad123123s_z.jpg

Sayın Reisim isterseniz rütbemi alın ama avatarımı benden geri almayın 6 senedir o avatarı kullaniyorum.
Reis profesör#10 lütfen rütbeni küçük görme..

Aksi taktirde Odin olarak rütbeni geri alırız.

Ben Odin oğlu Doruk ata Olarak..

Rütbeni hakketmediğini düşünüyorum Mert Gülmez..

thor-movie-images-7.jpg

Bu sebeple Rütbeni ve Seni özel kılanları, senden geri alıyorum..

222223_Ekran_Al_nt_s.jpg

Sen bu rütbenin kıymetini bilemedin Mert gülmez..

223.jpg

Bencil ve egoist olmayışın sebebiyle bu rütbeyi haketmiyorsun.. (Fazla iyisin)

1113.jpg

Forumda kim prof#10 rütbesini alacak kadar egoist, güvenilmez ve kötü espiri yaparsa bu rütbe onundur..

1131.jpg

ve @Mert GÜLMEZ seni azad ediyorum...

Ad123123s_z.jpg

Engin Şişman'ı ben göndermiştim, likeları kabul edebilirim.

Bir rahşan affı bekliyoruz senden sal şu renkdaslarimizi :)
Yok yav, güzel sistem varken kullanmak gerek. Şakasına söylenmiş bir kelime de olsa af kötü bir laf. Ne adamların umrundadır engellenmek, ne de varlıkları benim umrumda şu sistemde. Karşılıklı milletin kafasını silkmeye gerek yok.

Zaten mobilden girince spoiler olarak gözüküyor. Arada ne yazdıklarını tahmin edebildim mi diye bakıyorum, henüz şaşırtan olmadı.

Yok yav, güzel sistem varken kullanmak gerek. Şakasına söylenmiş bir kelime de olsa af kötü bir laf. Ne adamların umrundadır engellenmek, ne de varlıkları benim umrumda şu sistemde. Karşılıklı milletin kafasını silkmeye gerek yok.

Zaten mobilden girince spoiler olarak gözüküyor. Arada ne yazdıklarını tahmin edebildim mi diye bakıyorum, henüz şaşırtan olmadı.
saygı duyarım rengim.

Engin Şişman ile Hakan Delikanlı'yı çok benzetiyorum ben yav. İkisinin görüşleri birbiriyle tamamiyle zıt ama görüşlerini ortaya koyuş tarzları aynıydı. İki isim de söyledikleri şeylerin bir kısmında haklı çıkmış/çıkıyor olsalar dahi, tarzları sebebiyle forumun çoğunluğu tarafından mimlendiler.

Geri
Üst Alt