- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Kesinlikle öylesi var. Polemik çıkmasın adını söylemeyeceğim.
Alkole %15,5 zam gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin Tanrıverdi, @Erman Türker, @Mehmet Arslaner yine arkanızdan konuşuyor.Kesinlikle öylesi var. Polemik çıkmasın adını söylemeyeceğim.
Yoksa çıkacak söylentilerin önünü alamayacağız gibisoylemeniz forumun bekasi icin daha iyi olacaktir
Bu mesaj sonrası Mustafa'nın sesi çıkmadı.Alkole %15,5 zam gelmiş.
@Keramettin Tanrıverdi, @Erman Türker, @Mehmet Arslaner yine arkanızdan konuşuyor.
Bu mesaj sonrası Mustafa'nın sesi çıkmadı.
Alkole %15,5 zam gelmiş.
Demek bir de küfür ediyorsun adamlara ha.Kesinlikle alakası yok. O isimlerin yazdıkları postları kah severek, kah sinirlenerek, kah küfür ederek okuyorum. Ama okuyorum!
Demek bir de küfür ediyorsun adamlara ha.
Benimkileri severek okuyorsundur diye tahmin ediyorum.Kesinlikle alakası yok. O isimlerin yazdıkları postları kah severek, kah sinirlenerek, kah küfür ederek okuyorum. Ama okuyorum!
Az dozda Fatih Terim düşmanlığı yapanlarıda engelliyor musun rdaş?İleri derecede fatih terim düşmanları
Benimkileri severek okuyorsundur diye tahmin ediyorum.
Peki kimin postlarına küfür ediyorsun? Madem yalancı durumuna düşmek istemiyorsun açıkla bakalım.Hiç şüpheniz olmasın Mehmet Bey. Severek, beğenerek okuyorum; iyi ki varsınız.
Lakin kimi zaman beni üzen postlarınız oluyor ve o postlara yönelik "allah kahretsin böyle postu" diyerek tepkimi gösterdiğimi inkar ederek yalancı durumuna düşmek istemem!
Peki kimin postlarına küfür ediyorsun? Madem yalancı durumuna düşmek istemiyorsun açıkla bakalım.
İyi ki doğdun kardeşim ne diyeyim bilemedim.Hiç şüpheniz olmasın Mehmet Bey. Severek, beğenerek okuyorum; iyi ki varsınız.
Lakin kimi zaman beni üzen postlarınız oluyor ve o postlara yönelik "allah kahretsin böyle postu" diyerek tepkimi gösterdiğimi inkar ederek yalancı durumuna düşmek istemem!
Demek üçüne birden ha, yazıklar olsun.Söyledim ya Kenan Bey. Çürüttünüz beni samimi söylüyorum. Erman Bey, Keramettin Bey, Mehmet Bey...