forumda engellediklerimiz?

ben engelliyorum sonra geri kaldırıyorum.mahsuscuktan engelliyom ben

ben engelliyorum sonra geri kaldırıyorum.mahsuscuktan engelliyom ben
groot_gif_by_maytheforcebewithyou-db9u4hw.gif

Bir kişiyi yok saymıştım. Ağzı bozuk ve sürekli sataşma eğilimindeydi. Onun da üyeliği mi silinmiş nedir bayadır yok ortalarda. O'nun dışında aynı fikirde olmadıklarımla eskiden sert tartışmaya girerdim. 2-3 senedir o işide bıraktığım için kimseyi engellemiyorum. Beni engelleyen de var mı bilmiyorum ama tartışma çıkacağına yok saymasını tercih ederim.

Bir kişiyi yok saymıştım. Ağzı bozuk ve sürekli sataşma eğilimindeydi. Onun da üyeliği mi silinmiş nedir bayadır yok ortalarda. O'nun dışında aynı fikirde olmadıklarımla eskiden sert tartışmaya girerdim. 2-3 senedir o işide bıraktığım için kimseyi engellemiyorum. Beni engelleyen de var mı bilmiyorum ama tartışma çıkacağına yok saymasını tercih ederim.
Hakan delikanlı mı

Hakan delikanlı mı

Yok yav. Hakan ile analaştığımız noktalarda vardı ama kendisi anlaştığımızı anlamıyordu ve celalleniyordu. Ben Türkçe sıkıntısına bağladım hep bu anlayışsızlığını. Bana göre az sakin kalsa renkli adamdı.

İsmi lazım değil benimkisinin. Şimdi buralarda ise gereksiz polemik başlamasın.

Yonetımdekı kısılerı neden engelleyemıyoruz

Bende engelli birisi vardı.Sonra adam paso benim mesajları beğenince utanıp engelini kaldırdım fakat 2-3 ay sonra adminlerce uçuruldu.

Geçenlerde ceza alan güzel bir arkadaş vardı, kendisini bir ara engelledim ama sonra engeli kaldırınca baktım iş baya eğlenceli bir daha engellemedim. Bakalım cezası bitince geri gelir mi, gelir ise eğlence kaldığı yerden devam eder.

Hiçkimseyi engellemiş değilim. Ama öyle bir özellik var ki - maalesef sadece seçkin üyelere ait bir özellik - insana huzur veriyor.

“Görmezden gel” özelliği.

Huzur için en başarılı, en kesin çözüm.

Geri
Üst Alt