forumda engellediklerimiz?

11 kişi engellemişim, başlığı görünce saydım.
Benim için farklı görüş mörüş önemli değil. Öyle herkesin görüşü de zerre değerli değil. Kimseye de hak ettiği dışında saygı da duymam. Cezamı da yerim gerekirse. Romantik olmadım hiç bu konuda dili mümkün olduğunca yumuşak kullanmaya çalışsam da.
Yazdıklarında tek yönlü bakış var da laf anlatılamayacak tipler olduğu kanısındaysam direk basıyorum engeli. Hem onlar benimle uğraşmıyorlar hem de ben rahat kafayla takılıyorum. Bir tane istisna vardı uçurulmuş galiba emin değilim. Komik olduğunu sanıyordu.

bir kişi vardı özellikle terim ile yollar ayrılınca herkese uza kes üzerine hakaret takılan... bana kalmadan adminler banlamıştı zaten.

haricinde kimseye düşünmediğim bir durum. taraftar forumunda taraftar engellemem :D

Kimse yok.

Ama engel aldığım bir takım zıpçıktı olabilir.

Normalde forumda özelden sevdigim dostlarimin bayramini kutlarim. Lakin bu bayram farklı. Kadim dostum @Emrah Duvar mizah konusunda beni 18+ bir resimde tagledi ve ben tam bu esnada hanıma yakalandım. Haliyle hanim dostumun kulağını epeyi çınlattı ve dostumu engellememi istedi. Işler epeyi karıştı haliyle.

Bu sebeptendir ki dostumun bayramini bu yoldan kutlamak isterim. Siz ulastirirsiniz ♡

@Emrah Duvar

Çoğunu neden engellediğimi bile hatırlamıyorum. Hayri beyle sanırım terim konusunda anlaşamıyorduk ondan engelledim. Diğerlerini hatırlamıyorum
Screenshot_2022-05-02-10-06-01-621_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-05-02-10-06-29-496_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-05-02-10-06-34-924_com.android.chrome.jpg

Geri
Üst Alt