- 6 Eylül 2014
- 83.259
- 56.820
- 4.283
SEN SÜPER MODSUN ENGELLEMEN HOŞ DEĞIL.Onur, Berke, Emrah Duvar'ı engelledim sırada Serhan var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SEN SÜPER MODSUN ENGELLEMEN HOŞ DEĞIL.Onur, Berke, Emrah Duvar'ı engelledim sırada Serhan var
Normalde forumda özelden sevdigim dostlarimin bayramini kutlarim. Lakin bu bayram farklı. Kadim dostum @Emrah Duvar mizah konusunda beni 18+ bir resimde tagledi ve ben tam bu esnada hanıma yakalandım. Haliyle hanim dostumun kulağını epeyi çınlattı ve dostumu engellememi istedi. Işler epeyi karıştı haliyle.
Bu sebeptendir ki dostumun bayramini bu yoldan kutlamak isterim. Siz ulastirirsiniz ♡
@Emrah Duvar
AVATARINDAKI ÇOK ŞANSLI ADAMSenin yüzünden bir yuva dağılacaktı Emrah, farkında mısın? @Emrah Duvar
NAPTIN BULUTLARIN ÜSTÜNDE GEZEN ABIMIZE@Levent Akgün abim bayram niyetine beni affetsin![]()
Reis forumda kimseyi bırakmamışınÇoğunu neden engellediğimi bile hatırlamıyorum. Hayri beyle sanırım terim konusunda anlaşamıyorduk ondan engelledim. Diğerlerini hatırlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 157671
Ekli dosyayı görüntüle 157672
Ekli dosyayı görüntüle 157673
Bayramını kutlamama neden tepki vermedinOnur, Berke, Emrah Duvar'ı engelledim sırada Serhan var
Bütün Terim severleri engellemişsin reis bu ne öfkeÇoğunu neden engellediğimi bile hatırlamıyorum. Hayri beyle sanırım terim konusunda anlaşamıyorduk ondan engelledim. Diğerlerini hatırlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 157671
Ekli dosyayı görüntüle 157672
Ekli dosyayı görüntüle 157673
Onur, Berke, Emrah Duvar'ı engelledim sırada Serhan var
Naber SercanBeni neden sevmedin
Büyük harfle yazmayı bırak kanks mıhlarımNAPTIN BULUTLARIN ÜSTÜNDE GEZEN ABIMIZE
Naber Sercan
Evliyim gelememMalum başlığa neden uğramıyorsun?
Ayaklı magazin maşallah
Evliyim gelemem