Forumda Fenerbahçe Korunuyor Kollanıyor!

Forum da fenerbahçe kollanıyor demek saçmalık ama bende bi kere isim yazma konusunda uyarılmıştım.F5 yazdığım da bi kardeşimiz hemen mesajı yollamıştı.

Şimdi biz antuya 12numaraya sızıyoruz onlar bize sızmıyormu yani?

Hele fenerle ilgili konulara damlıyorlar ince ince eyyam yapıyorlar.

Modların arasında varmıdır yokmudur bilemem ama bir ihtimal olsa bile vardır.

Arkadaşa hak ve destek veriyorum.

Tahminen üyelerin 5-10% gizli kuştur.

BlueTapa

KONUYU ACAN KİSİ AFOROZ EDİLDİ EY GSC HALKİ UYUMA #occupygsc #direncengizkaya

katılmıyorum

3 temmuz sonrası döneminden sonra ilkkez bukadar çok fenerli avı ile karşılaşıyorum forumda

Sakin ol kardeşim. Burada senin ''Riyaset-i Fener Bostan Heyeti''ne nasıl ince ince giydirdiğini bilmeyen mi var ? İşgüzarlık, haddini bilmezlik, müfterilik karşısında yapılacak çok bir şey yok.

Tankları geri çektim...

konuyu acandan kus kokusu aldim

Bu arada belirtmekte yarar var.Arkadaşımız açtığı konudan dolayı değil,yazdığı başka bir şeyden dolayı uyarı puanı aldı ve uyarı puanları dolduğu için ceza aldı.

Uyari puanimizi biz niye goremiyoruz acaba adam konuyu acinca birden ceza verip uyari puani dendi ?Celiski?

Forumdaki bazı arkadaşların sınırsız toleransı var diye eleştirse belki anlarım ama bu forumda bir kere bile fenerin kolladığını görmedim. Çok saçma bir konu olmuş...

valla ben hiç Fenerbahçe demiyorum. şikeci şerefsiz haysiyetsiz ırkçı pislik kulüp diyorum eminim ki hangi kulüpten bahsettiğimi anlamayan yoktur :D

Forumda 10 haber varsa 8 inin fenerle alakalı 2 sininde o ertem şenerin beyaz tv deki tayfalarıyla alakalı olması işin enteresan yanı.

Forumda 10 haber varsa 8 inin fenerle alakalı 2 sininde o ertem şenerin beyaz tv deki tayfalarıyla alakalı olması işin enteresan yanı.

Klasik olacak ama 3 temmuzdan beri ana konu maalesef şike olunca mecburen çoğu haber fenerle alakalı oluyor.ben de haz almıyorum şikecilerle ilgili yazı görmeyi ama,bu haberlerin gündemde kalmasını sağlayan GSC yönetimi değil; RTE ve YD dir.Bu da benim görüşüm renktaş

Transferlerimiz ,teknik direktör seçimlerimiz ,yabancı oyuncu sayısı vb.,herşey şikecileri kurtarma ve bizi aşağı çekmeyle alakalı olunca en fazla zararı da biz gördük ne yazık ki.Bu yüzden şikecilerle ilgili haberler daha fazla yayınlanıyor.

Maca bakin oglum nelerle ugrasiyonuz. Te allahim.

I am the one who knocks!

demin özelime aziz adinda bir fenerli geldi. defetmişler. herif bizim 9 şampionlugumuz var o gelince napicaniz diyor.:D

Ne alakası var? Söz konusu fenerbahçe dahi olsa bazı şeylerin sınırını ve dozacını iyi ayarlamak lazım. Ayarlayamıyor olsaydık ANTU'dan hiçbir farkımız kalmazdı sizde taktir edersiniz ki. Burası seviyeli ve mantık düzeyi belirli bir seviyenin üzerinde olan insanların barındığı bir ortam.

Küfür etmeyeceksin. Bende defalarca ban yedim şu kaldırım evlatları yüzünden. Kaldırım kaldırım

Geri
Üst Alt