Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.345
- 7.201
- 2.358
Forum da fenerbahçe kollanıyor demek saçmalık ama bende bi kere isim yazma konusunda uyarılmıştım.F5 yazdığım da bi kardeşimiz hemen mesajı yollamıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol kardeşim. Burada senin ''Riyaset-i Fener Bostan Heyeti''ne nasıl ince ince giydirdiğini bilmeyen mi var ? İşgüzarlık, haddini bilmezlik, müfterilik karşısında yapılacak çok bir şey yok.
Bu arada belirtmekte yarar var.Arkadaşımız açtığı konudan dolayı değil,yazdığı başka bir şeyden dolayı uyarı puanı aldı ve uyarı puanları dolduğu için ceza aldı.
Uyari puanimizi biz niye goremiyoruz acaba adam konuyu acinca birden ceza verip uyari puani dendi ?Celiski?
Uyarı puanını o sırada başka bir konuda attığı mesajdan aldı.Çelişki yok üyelere hakaret etti arkadaş o yüzden cp aldı.
valla ben hiç Fenerbahçe demiyorum. şikeci şerefsiz haysiyetsiz ırkçı pislik kulüp diyorum eminim ki hangi kulüpten bahsettiğimi anlamayan yoktur![]()
Forumda 10 haber varsa 8 inin fenerle alakalı 2 sininde o ertem şenerin beyaz tv deki tayfalarıyla alakalı olması işin enteresan yanı.