Forumda Giyim Satışı Serbest Mi?

parfümlerimizde var beyler isteyene istediğini buluruz.

açık parfümler %97 tutturma var kokularda :)

Buranın yarısı sneijderi satıyor sen lacoste satmışsın çokmu bence mahsuru yok dostum ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

online olanlara önce birer tane hediye gönder beğenirsek bundan sonra senden alışveriş yaparız dostum :D

Merhaba @Ekber Ekşi , sorunuza yanıt vereyim. Maalesef bu siteden ürünlerinizin satışını yapamazsınız.

Zira sizin şirketiniz yasal olabilir ancak bizim sitemiz bu tür ticarete aracılık yapabilecek yetkide değil. Sadece reklamsal faaliyetler için vergi ödüyoruz, satış yaparak kazançlar elde edecek olsaydık öncelikle şirket olmamız gerekirdi.

Bu sitede yapabilecekleriniz; fatura kesebildiğiniz, yasal olan şirketinizi tanıtmak ile sınırlıdır. Bunu banner reklamları ile siteniz link çıkışı almak yada ücretsiz şekilde sitenizin tanıtıldığı bir konu açarak (tıpkı blogları tanıttığımız gibi) yapabilirsiniz. Ancak konu açsanız bile ürün satışı ile ilgili detayları o konuda görüştüremeyiz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba @Ekber Ekşi , sorunuza yanıt vereyim. Maalesef bu siteden ürünlerinizin satışını yapamazsınız.

Zira sizin şirketiniz yasal olabilir ancak bizim sitemiz bu tür ticarete aracılık yapabilecek yetkide değil. Sadece reklamsal faaliyetler için vergi ödüyoruz, satış yaparak kazançlar elde edecek olsaydık öncelikle şirket olmamız gerekirdi.

Bu sitede yapabilecekleriniz; fatura kesebildiğiniz, yasal olan şirketinizi tanıtmak ile sınırlıdır. Bunu banner reklamları ile siteniz link çıkışı almak yada ücretsiz şekilde sitenizin tanıtıldığı bir konu açarak (tıpkı blogları tanıttığımız gibi) yapabilirsiniz. Ancak konu açsanız bile ürün satışı ile ilgili detayları o konuda görüştüremeyiz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkür ederim kardeşim.

peki satış konumun linkini imzamda dolaştırabilir miyim

İmzalarınız mesajlarda görsel kirliliğe sebep olabilir. Bunun için post kastığınızı düşünenler de olabilir.

Önerim: Bunu size isminizin altına 1 ay boyunca tag olarak hediye edeyim. Sorun çıkmazsa süreyi uzatabilirim de. (Benim e-mail adresim gibi.)

Bilgileri pm ile gönderin, yarın ilgilenirim.

Mehmet bilicioğlu birazdan konu açar şerafettin mi döver kamil mi döver diye :D

Geri
Üst Alt