- 3 Haziran 2015
- 57.744
- 67.059
- 4.143
Olaya bak parelel bir evrende Baris savaş Tay masaj salonu açıyor ve ilk müşterisi Ahmet Nur Cebi oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper Altun bunlardan davacıyım. Tay tagini Emraha verelimsana tag eklenmeli. Tay Barış diye
@Alper Altun
Hatunlar gerçekten karı olacaksa müşterisi olurum. Travesti getirip masaj yaptıracaksa hiç zahmet etmesin.Olaya bak parelel bir evrende Baris savaş Tay masaj salonu açıyor ve ilk müşterisi Ahmet Nur Cebi oluyor
sende masajı buldun sapsızını arıyonHatunlar gerçekten karı olacaksa müşterisi olurum. Travesti getirip masaj yaptıracaksa hiç zahmet etmesin.
@Serhan Artemis ilgileniyor o konu ile. ben en son mühür basıyorum
Ulan emraha inlenir mi çirkin herifSorun değil Emrahımmm, z raporunu ben alıyorum zaten![]()
barış masaj hizmeti veriyor. düşüncelerin?Ulan emraha inlenir mi çirkin herif
Yav ibnemiyim ben erkeklere kendimi öveleteyim.sende masajı buldun sapsızını arıyon
Zerhanım saçı pembuşum, şiir gibi konuşmuşsunUlan emraha inlenir mi çirkin herif
barış masaj hizmeti veriyor. düşüncelerin?
erkek masörler aç mı kalsınYav ibnemiyim ben erkeklere kendimi öveleteyim.
Zerhanım saçı pembuşum, şiir gibi konuşmuşsun![]()
#BarışaTagBarışaTak@Kolpa Kemal Kürek barışa tag kampanyası başlatalım
Kadın tercih ederim. Mümkünse Shakira fiziğine sahiperkek masörler aç mı kalsın
Hayat felsefemden bahsetmek isterim Zerhanım, yani kör bulduğunu topal tuttuğunuBirader seninle umarım tenhada denk gelmeyiz
Leventimmme yakışırKadın tercih ederim. Mümkünse Shakira fiziğine sahip
Kardeş erkekgötü ilgimi çekmiyor nolur aklından geçirme bunlarıHayat felsefemden bahsetmek isterim Zerhanım, yani kör bulduğunu topal tuttuğunu![]()