Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıddık en son ne zaman yazmış rtaş
1713964835887.webp

Mehmet Arslaner
Ozan Tokgöz
Can Uz
Azad Sadagani
Fatih Hacı
Hidayet İbrahim Sarıdağ
Emir Satriani
Bomba ekip özellikle ilk iki ağabeyimiz, keyifli insanlardı. Mehmet ağabey çok nadiren giriyordu bir aralar onu da bıraktı galiba. Ozan ağabey tamamen gitti maalesef, efsane bir Türkçesi ve yazı stili vardı okumak hep iyi gelirdi. Bal porsuklari vs diğer ekip neydi ya ahahah

Gökhan Kral vardı bide en son Küba'da idi galiba sonra yok oldu adam benim hatırladığım gerilla olmamıştır ins

zeki mi neydi bir tane ultraslanlı adam vardı burada milletle kavga ediyordu ultraaslan>Galatasaray diyordu.

Şu sayko kimdi ya Diagne müslüman diye eleştiriliyor filan diyordu, Turancı vs takılıyordu sonra kendi de sözlük açmış diye duymuştum ulan harbi ne değişik modeller var aramızda hatta birine forumu bırakması için para vermişti ve bırakmıştı o da belki geri dönmüştür :D

Soner Gürkan abim vardı Twitter dan takip ediyorum.

Refik/Rıfkı Ak/Karakülah vardı; trollük yapardı diye kalmış aklımda...Adem Çakar da Terim gelse yine gelir...

Hidayet Saridag geri dönsün isteriz
Keza Siddik da öyle

Siddik gideli likelarımda belirgin düşüş var

Şu sayko kimdi ya Diagne müslüman diye eleştiriliyor filan diyordu, Turancı vs takılıyordu sonra kendi de sözlük açmış diye duymuştum ulan harbi ne değişik modeller var aramızda hatta birine forumu bırakması için para vermişti ve bırakmıştı o da belki geri dönmüştür :D

Hars TV genel yayın koordinatörü Uğur Güzel
diğer şahıs da Berkay saraçoğlu idi sanırım

Bomba ekip özellikle ilk iki ağabeyimiz, keyifli insanlardı. Mehmet ağabey çok nadiren giriyordu bir aralar onu da bıraktı galiba. Ozan ağabey tamamen gitti maalesef, efsane bir Türkçesi ve yazı stili vardı okumak hep iyi gelirdi. Bal porsuklari vs diğer ekip neydi ya ahahah

Gökhan Kral vardı bide en son Küba'da idi galiba sonra yok oldu adam benim hatırladığım gerilla olmamıştır ins
komodo ejderleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt