Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Göktaş vardı.Baya uzun süredir yazmıyor.Kendisiyle düzeyli futbol konuşuluyordu.İyi bir renktaşımızdı.

Ben bu foruma yeni geldigim icin, eskilderden kimseyi tanimam, taniyani da tanimam. Yekta vardi bir halklarin kardesligini savunan, alni secdeli, agzi misvak kokan, bir yigit kahramandi. Maalesef sehit verdik kendisini, az agit yakmadik arkasindan.

https://www.youtube.com/watch?v=0_N-O-7m8To

Ahahah ben de bilmiyordum, ben seni yeni üye sanıyordum :D

abi inanirimisin ben seni fazla tanimiyordum 2011'de üye olmama ragmen. Seni eurovisyonda tanidim. 4 senede tanima. Git eurovisyonda tani. Severmiydin bari beni.:asd22: Nasil bilirdin rahmetliyi gibi oldu:red:

Rijkaard zamanında salak gibi rijkaardı savunan bi ekip vardı, çoğu yok şimdi. 2009 yılı falandı.

abi inanirimisin ben seni fazla tanimiyordum 2011'de üye olmama ragmen. Seni eurovisyonda tanidim. 4 senede tanima. Git eurovisyonda tani. Severmiydin bari beni.:asd22: Nasil bilirdin rahmetliyi gibi oldu:red:

Ben eskiden açık foruma çok yazmıyordum, tanımaman normal, ESC ile yazmaya başladım. Severdim rahmetliyi, iyi çocuktu, tövbe tövbe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt