- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yalnız yanlış olmasın o fotoğrafı ibne çağrışımı yapsın diye yollamadım, split filmindeki çoklu karakter bozukluğu hastalığına dikkat çekmek istemiştim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazen fazla üsteliyodu mevzuları hatırladıgım kadarı ileHey gidi be hıyarın tekiydi o da kankam olsa da.
bazen fazla üsteliyodu mevzuları hatırladıgım kadarı ile
Hmm kime cekmis acaba.bazen fazla üsteliyodu mevzuları hatırladıgım kadarı ile
Biz de zaten öyle anladik renktasim, neden aciklama geregi duydun merak ettim simdi.Yalnız yanlış olmasın o fotoğrafı ibne çağrışımı yapsın diye yollamadım, split filmindeki çoklu karakter bozukluğu hastalığına dikkat çekmek istemiştim![]()
merih ince de fena sarmıştı.ona gıcıktım ya.sertaç abi yolladı galiba onuSana sarmıştı, senin de 250 tane hesabın vardı o dönem.
Adam bizi ayakta uyutmus be.
Ne bileyim arka arkaya ibne temalı mesajlar atılınca acaba dedim ben mi sebep oldumBiz de zaten öyle anladik renktasim, neden aciklama geregi duydun merak ettim simdi.
Sayko bir filmdiYalnız yanlış olmasın o fotoğrafı ibne çağrışımı yapsın diye yollamadım, split filmindeki çoklu karakter bozukluğu hastalığına dikkat çekmek istemiştim![]()
Biz sen diye kabul ettik artik.Selen Kim?
Selen Kim?
Mahir Bey ne hikmetse yine ortalıktan kayboldu
Ictin mi bu sabah?Mahir'in hikmetinden sual olunmaz Tanrıverdi.