- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Sen nerden YS tayfa oldun laYavuz Selim tayfa olarak çok kişiyi kovaladık.Seni de aradan çıkarmış olabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nerden YS tayfa oldun laYavuz Selim tayfa olarak çok kişiyi kovaladık.Seni de aradan çıkarmış olabiliriz.
24 yılım Yavuz Selim ve Arabayatağı'nda geçti üstad...Psikopat olduğumuz doğrudur.Yavuz Selim mi? Belalı adammışsın ahbabım saygılar sunarım
24 yılım Yavuz Selim ve Arabayatağı'nda geçti üstad...Psikopat olduğumuz doğrudur.
Ezelden beri...Bursa'nın en psikopat mahallesinde doğup büyümüş biri olarak Yavuz Selim tayfa olmaktan her daim gurur duymuşumdur.Sen nerden YS tayfa oldun la
Arabayatağına gitmişliğimiz var orada ahbaplarımız vardı. Ama Yıldırımda memur çocuğu idik.24 yılım Yavuz Selim ve Arabayatağı'nda geçti üstad...Psikopat olduğumuz doğrudur.
Sen ben ve Onur'un civar semtlerde büyümesini nasıl yorumlarsınEzelden beri...Bursa'nın en psikopat mahallesinde doğup büyümüş biri olarak Yavuz Selim tayfa olmaktan her daim gurur duymuşumdur.
Sen ben ve Onur'un civar semtlerde büyümesini nasıl yorumlarsın
Harbi mi? Yavuz Selim'de denk gelip @Onur Kara nın ağzını burnunu kırmak isterdim.Mabadı yiyeni kaplıkayaya beklerizHarbi mi? Doğruysa Yavuz Selim'de denk gelip @Onur Kara nın ağzını burnunu kırmak isterdim.
Mabadı yiyeni kaplıkayaya bekleriz![]()
Bu saatten sonra hem admirim hem de sayın abimsin.Saygılar...Sakin ol dayı yaşın var üzme seni sevenleri
Havadar yerde memnuniyetle ağzını burnunu kıracağım.