Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.457
- 36.012
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaşı tanımıyorum
Yok say butonuna basarken adamı forumdan banlamışsın gibiFenerli BJK'liden ziyade trollüğü Galatasaray taraftarı kimliğinin önüne koyan çok tipleme vardı. Neyseki Yoksay özelliği var forumun. Artık az görüyorum.
@Recep Timur 'mu renktaş ? Bütün şüpheler kendisi üzerinde toplanıyor.özellikle forum yönetimi saflarında kendilerini binlerce mesajın arkasına gizleyen kuşdaşlar olduğunu tahmin ediyorum... İsim veremem konuşturmayın beni konuşursam forum sallanır...
Ben genelde beğeni sayısına bakıyorum. Tam bir netice vermeyebilir ama bazılarında işe yarıyor. Adam 2bin mesaj yazmış 150 beğenisi var. Ulan FAA yazsan bi mesajda 50 beğeni geliyor zaten
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana like atmamış. Yok say demiş olabilirYok say butonuna basarken adamı forumdan banlamışsın gibi
Dedim ya dostum net sonuç vermeyebiliyor ama üyelik tarihi ile doğru orantılı yakalanabilecekler varO çok geçerli bir argüman değil, beğeni olayı bayağı sonradan eklendi foruma. Yani eski üyelerin mesaj/beğeni oranı doğru netice vermeyebilir.
Dedim ya dostum net sonuç vermeyebiliyor ama üyelik tarihi ile doğru orantılı yakalanabilecekler var
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek sıkıntısı banlanan şahıs konu açmışsa o konu görünür olmuyor.Yok say butonuna basarken adamı forumdan banlamışsın gibi
Sence ben hangi takımlıyım@Sami Karakoç tan şüpheliyim araştırılsın. Durmadan fenerli topcuları begeniyor
2. gs yerine gk yap reyiz yanlis anlasilmasin.Nkfvasyim
Nkbjkvagsyim
gurbolarin yazis seklini arastirirsan yandikŞüpheli üyelerin mesajlarındaki yazım tarzı da incelensin derim bana kalırsa. İceri sızmış bu tarz kişiler hesabi paylaşıyordur bana göre. Ve farklı kişiler kullanıyorsa yazim tarzları illaki farklıdır. Nokta kullanmasi virgül kullanması devrik cümle kurmasi vs herşey dikkat çeker