forumdaki fb ve bjklileri tespit komisyonu girişimi

Kuşları sopalayacak 1 heyet

231.jpg
Forum tarihinde yonetici bazinda sizma girisimi oldu mu hic ustad ?

İçeriden destek vereceğim

Ben vakti zamanında Galatasaray görünümlü febelilerin anasına bejekelilerin bacısına küfür ettim 10 gün ban yedim .En azından emin olduğumuz kişilere küfür hakaret edebilsek çok müthiş olurdu

Mito'ya kim gitti kim gitmedi tespit edilsin. Ben o kuşların 10 kağıtını almadan şurdan şuraya gitmem lan

Ekli dosyalar

• kurtlar-vadisinin-palasi-simdiki-hali-ile-gorenlerisasirtti.webp
    kurtlar-vadisinin-palasi-simdiki-hali-ile-gorenlerisasirtti.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 11
Uğur üstat davetimi geri çevirmeyip geldiğin ve komisyon konusuna da el attığın için teşekkürler. Komisyon başkanlığı da sana yakışır.

Üyelerden Gs pasolig şartı isteyelim

eskiden fenerbahçenin başarılı bizim ise başarısız olduğumuz dönemlerde çok fazla sızma oluyordu. şimdi ise aradan geçen zamanda üyeliği olan kuşlar değişime uğrayarak bizden biri oldular.

düşünsenize 3-4 sene hatta 6 sene önce şampiyon oluruz da biraz şu kedilerle dalga geçerim diye üye olan adam hala dalga geçmek için bekliyor. belkide neden beklediğini bile kendisinden saklıyor şuan forumdaki ortamı sevmiş ve bizler gibi bağımlısı olmuştur.

ben baya antuda takıldım ama hiç bir üyeliğimi 6 aydan fazla kullanmamışımdır. galatasaraylı dostlarımın arasında trollemek için bile olsa antuya girmek biraz koyuyordu çünkü insan kendisine şüphe ediyor ama onlar etmiyor. :rolleyes:

Yalnız bu konu müq olmuş

Gslinin tillahıyız ama eleştirel yazdığımız için kuş sanılabiliyoruz

Benim kuş olduğumu düşünenler bu postu bi likelayabiilir mi ,size bi teklifle gelicem

Geri
Üst Alt