Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.632
- 94.772
- 4.978
borç için şart koşulmaz. hemen ödeYılın gurbosu ödülünü alırsam düşünülebilir bir durum olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
borç için şart koşulmaz. hemen ödeYılın gurbosu ödülünü alırsam düşünülebilir bir durum olabilir
Çalışıyoruz değişen bir şey yok pek. Dün noel tatilinden dokayi izinliydik, temiz hava aldık Zandvoort'ta.Ewt
Lockdown günleri nasıl geçiyor ?
turkiyede evlere tıkıldık bizde rengim.Çalışıyoruz değişen bir şey yok pek. Dün noel tatilinden dokayi izinliydik, temiz hava aldık Zandvoort'ta.
Bekliyoruz öyle bakalım.
Sizler napıyorsunuz?
Çalışıyoruz ama @Melih Sönmez pembe yanaklı. Kesin yatıyordurÇalışıyoruz değişen bir şey yok pek. Dün noel tatilinden dokayi izinliydik, temiz hava aldık Zandvoort'ta.
Bekliyoruz öyle bakalım.
Sizler napıyorsunuz?
turkiyede evlere tıkıldık bizde rengim.
halinize şükredin en azından yürüyüşe falan çıkabiliyorsunuz.
Evet fabrikalar alayı dewamkeTurkiyede marketler berberler isyerleri(saglikcilar disinda) filan acik mi ?
Evet fabrikalar alayı dewamke
burda her yer kapatildi neredeyse ocak ortasina kadar
Calisanlara is yeri sahiplerine devlet destek veriyor mu
Iban yollamışCalisanlara is yeri sahiplerine devlet destek veriyor mu
valla ben otelde calistigim icin bizim is yeri kapanmadi ben calisiyorum , ama is yerlerinin cogu kapandi bir cok kisi issiz kaldi.
Devlet yardim ediyorda sirketleri ayakta tutacak kadar degil
Hangi hotel de çalışıyorsun rengo?valla ben otelde calistigim icin bizim is yeri kapanmadi ben calisiyorum , ama is yerlerinin cogu kapandi bir cok kisi issiz kaldi.
Devlet yardim ediyorda sirketleri ayakta tutacak kadar degil
Hangi hotel de çalışıyorsun rengo?
Var mı gelen giden bu aralar?Amsterdam dam meydanina yakin bir butik otel
Var mı gelen giden bu aralar?