Forumdaki Son Beğeni Durumları

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Merhaba dostlarım,
Çoğunuz bana bu konuda takıntılı dese de.. Beğeni trendi ile kafayı bozmuş biriyim..

Forumdaki tutumunuz, bu piyasada size belli bir değer biçmekte ve bazende bu suistimal edilmektedir. İsim vermeyeceğim @Uğur Güzel

Konunun temel amacı; belirli periodlarda like sıralamasını paylaşıp, kimler riskli durumda onları analiz edeceğiz.

Ekran_Al_1231nt_s.jpg

Alışkın olduğumuz bir beğeni listesi gibi gözüksede, bayraklar konuyu ilginçleştiriyor..

Yeşil Bayrak: Beğeni sayısı ile mevcut sıralamasını sağlamlaştırdığını ifade ediyor.. :cool:
Sarı Bayrak: Beğeni sıralamasında, bir nebze güvenli durumda.. :ka:
Kırmızı Bayrak: Beğeni sıralamasındaki yeri, günlük hatta saatler içerisinde değişebileceğini göstermektedir.:confused:

Kırmızı bayraklı arkadaşlar, aynen şekildedir: (temsili)

daily_picdump_2867_640_high_61.jpg

Mustafa'yı beğeni açısından geçtikten sonra forumu bırakacağım.

beğeni artık çok gereksiz bir şey haline geldi.

Forum 2 kez değişim yaşadı hatta daha önceden de oldu ama siz 2 tanesini hatırlayabilirsiniz.

her ikisinde de binlerce like çöpe gitti.

mesela forum son değişiminden önce 19 bin like vardı bende.
40 bin like'ı olan vardı sanırım.

önemli olan mesaj sayısına göre like oranıdır ancak bu oran da likeların silinmesinden sonra önemini yitirdi.

Forum 2 kez değişim yaşadı hatta daha önceden de oldu ama siz 2 tanesini hatırlayabilirsiniz.

önemli olan mesaj sayısına göre like oranıdır ancak bu oran da likeların silinmesinden sonra önemini yitirdi.
Yaklaşık olarak 3'e, 1 olan like sayım forumun geçirdiği evrimlerden sonra yalan oldu mesela. Doktor Bey'in söylemine katılıyorum.

Beğenilerimiz o güzel atlara binip gittiler maalesef.

Bu konuda çok haklısın renktaş.. Eski üyelerin haksızlık yaşadığı su götürmez bir gerçek..

Bazı üyeler bu like işini iyice lobiye çevirdi.. İşleyişleri aynen şudur; "Sen benim mesajlarımı, iyi kötü ayırmadan destek çıkarsan, sana Likelar şelaledir."

Bunu uygulayan ve zirveyi zorlayan çok üye var... :confused: İnatla da isim vermiyorum @Uğur Güzel

Bu konuda çok haklısın renktaş.. Eski üyelerin haksızlık yaşadığı su götürmez bir gerçek..

Bazı üyeler bu like işini iyice lobiye çevirdi.. İşleyişleri aynen şudur; "Sen benim mesajlarımı, iyi kötü ayırmadan destek çıkarsan, sana Likelar şelaledir."

Bunu uygulayan ve zirveyi zorlayan çok üye var... :confused: İnatla da isim vermiyorum @Uğur Güzel
Ver o isimleri kardeşim. Sal kendini.

Koca koca adamlar iki üç like hesabı yapıyor enteresan. Bu likeların ne önemi faydası var bir kişi mantıklı açıklama yapsın. Benim bilmediğim bir faydası varsa likeların kralını almak için çalışırım ??

Koca koca adamlar iki üç like hesabı yapıyor enteresan. Bu likeların ne önemi faydası var bir kişi mantıklı açıklama yapsın. Benim bilmediğim bir faydası varsa likeların kralını almak için çalışırım ??
10000 layki ilk alan kisiye 1 Damacana Raki veriyorlar diye duydum.

Damacana dahil.

Iki operasyonla 50bin likemiz gitti. Yaziklar olsun.

Geri
Üst Alt