- 2 Temmuz 2011
- 138.375
- 59.046
- 5.488
forumda en çok begeni veren benim kesinlikle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece dransfer ile ilgili postlarima layk atiyon bu durum beni uzuyor babyforumda en çok begeni veren benim kesinlikle.
100 like borcun var öde borcunu.forumda en çok begeni veren benim kesinlikle.
böyle salak kadınların bir taraflarını kaldırmayın

böyle ucuz kadınlar bir taraflarınızı kaldırmamalıO bizim bir taraflarımızı kaldırıyor renktaş.![]()
Ne anlatiyon yaprak ?böyle ucuz kadınlar bir taraflarınızı kaldırmamalı
Ne oldu lan? Ebru Gündeş değilki neden yükseldin.Ne anlatiyon yaprak ?
böyle ucuz kadınlar bir taraflarınızı kaldırmamalı
Ne oldu lan? Ebru Gündeş değilki neden yükseldin.
Onun ile tek baş edilmeyecek kategori depo fulleme.Hiç boşa uğraşma beğeni yarışında @Mustafa Kaya reisi geçemezsin.
Onun ile tek baş edilmeyecek kategori depo fulleme.
Onun ile tek baş edilmeyecek kategori depo fulleme.
Resim atmiyorum ama bak hayal et, ciplak degil ama bozusuruz.
Karadenizliyim, göbek dersen artik balkon olmaktan da cikti, saclarda beyazliklar var, beyaz peynir kadar olmasada ona yakin ten rengim.
Saygı ile önünde eğiliyorum, sağlam kapak oldu.Kendine haksızlık etme @Mustafa Kaya reisi o konuda çoktan geçmişsin.![]()
Adamın günahı senin gibi bir deli ile karşılaşmak.Demin pompacıyla kafa buldum yeri gelmişken anlatayım. Üç dört gün önce depoyu tamamen doldurmuştum.
Demin de işemek işin istasyona girdim pompacıya arabanın deposunu fullle dedim hemen abi diye atladı 24 lirada pompa attı.![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saygı ile önünde eğiliyorum, sağlam kapak oldu.
Ben geçen sene sırf şekeri bırakarak 20 kiloya yakın verdim ama yine aldım. İşler çok yoğun olduğu için devamlı oturuyorum. Ne gecem belli ne gündüzüm. Şu yoğunluğu bir atlatayım gerekeni yapacağım.Şaka bir yana keşke herkes dikkat etse şu işe, kalp krizi riskini çok arttırıyor. Bende de 4-5 sene önce öyleydi. İş istemeye bağlı.![]()