Forumun adı GSE olsun(GSEurovision)

Guzelim sarkim 1 almancinin sacmaligi ile golgelendi,yarismalari durdurmak tek cozum degil,sinirlarda kapatilmali artik

biri de sendin galiba o dönüşümlü şampiyonlardan gökhanlar çok olduğu için karıştırıyor olabilirim

Saçmalama. Ben hiç şampiyon falan olmadım :) En çok hakkı yenenlerden biri de benim. 2 defa birkaç puan farkıyla şampiyonluğu kaçırdım. Onun dışında derecem falan yok.

Demesine gerek yok. Şikenin mucidi @Alpay Asma dir.

20456310.jpg

Bu forumda bazı gerçekler vardır herkesin bildiği ama somut olarak kanıtlayamadığı

1-Alpay Asma şikecidir.
2-Hayri Cund ile Emir Sato aynı kişilerdir.

Toplam 4 yarışmaya katıldım, en azından 15-20 şarkıyı çok beğendim, arşivime ekledim.

İnsanlara da güzel olduğunu düşündüğüm şarkıları tanıtmış oluyordum, ki insanların sevdiği de 2. 3. 4. olmamdan belli oluyordu (bi birincilik kaldıydı)

Bi ben mi böyle tanımlamışım bu forumda 90 yarışmalık koca geleneği :D

Ama olan benim geceyi keyifli geçirmeme yarayan ESC'ye oldu.

Toplam 4 yarışmaya katıldım, en azından 15-20 şarkıyı çok beğendim, arşivime ekledim.

İnsanlara da güzel olduğunu düşündüğüm şarkıları tanıtmış oluyordum, ki insanların sevdiği de 2. 3. 4. olmamdan belli oluyordu (bi birincilik kaldıydı)

Bi ben mi böyle tanımlamışım bu forumda 90 yarışmalık koca geleneği :D

Ama olan benim geceyi keyifli geçirmeme yarayan ESC'ye oldu.

Bu yarışmaya kadar öyleydi zaten. Ufak tefek şeyler olsa da keyifli idi Eurovision. Bugünkü hadisede de çok bir şey yok aslında, 2. de 3. de aynı stratejiyi yapmışlar ava giderken avlanmışlar.

Bu yarışmaya kadar öyleydi zaten. Ufak tefek şeyler olsa da keyifli idi Eurovision. Bugünkü hadisede de çok bir şey yok aslında, 2. de 3. de aynı stratejiyi yapmışlar ava giderken avlanmışlar.

7 kişi 8 puan ve üstü vermiş ama Teoman Hocam :D Demek ki yarışmalarda bi strateji dönüyordu, çünkü bu yarışmanın en kötüsü çok belliydi. Herkesin strateji puanı birleşti. 1-2 kişi olsa neyse ama 7 kişi cidden fazla değil mi ya? :confused:

7 kişi 8 puan ve üstü vermiş ama Teoman Hocam :D Demek ki yarışmalarda bi strateji dönüyordu, çünkü bu yarışmanın en kötüsü çok belliydi. Herkesin strateji puanı birleşti. 1-2 kişi olsa neyse ama 7 kişi cidden fazla değil mi ya? :confused:

Fazla evet ona itirazım yok zaten de bu kadar bariz belli olmuyordu her zaman en az puan alacak şarkı. Asıl benim üzüldüğüm nokta bizim film yarışması da araya kaynamış oldu. Oysa ki çok güzel bir arşiv oluşturmuştum :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt