Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.582
- 5.005
- 1.373
Sike yani
şike demiyelim ya o ağır olur sonuçta bu işin ucunda bir kazanç yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sike yani
şike demiyelim ya o ağır olur sonuçta bu işin ucunda bir kazanç yok
Bir dahakine bende yaparimYasin sen de şarkı söyleyip koysana kardeşim.Belki seni de birinci yaparız.
biri de sendin galiba o dönüşümlü şampiyonlardan gökhanlar çok olduğu için karıştırıyor olabilirim
Ben derim Alpay Asma sikecidiröyle birşey demiyorum renktaşlar eğleniyorlar işte zevk alıyorlar pek anlam veremesemde
Ben derim Alpay Asma sikecidir
Ben bu Alpayin bu kadar biri olacagini dusunmemistim saka gibi gece ruyalarima girer herhalde.Bekledigimden farkli cikti Alpay.Ben derim Alpay Asma sikecidir
Ben bu Alpayin bu kadar biri olacagini dusunmemistim saka gibi gece ruyalarima girer herhalde.Bekledigimden farkli cikti Alpay.
...Ne gibi çıktım Yasin'cim. Açıkla bilelim.
Toplam 4 yarışmaya katıldım, en azından 15-20 şarkıyı çok beğendim, arşivime ekledim.
İnsanlara da güzel olduğunu düşündüğüm şarkıları tanıtmış oluyordum, ki insanların sevdiği de 2. 3. 4. olmamdan belli oluyordu (bi birincilik kaldıydı)
Bi ben mi böyle tanımlamışım bu forumda 90 yarışmalık koca geleneği
Ama olan benim geceyi keyifli geçirmeme yarayan ESC'ye oldu.
Bu yarışmaya kadar öyleydi zaten. Ufak tefek şeyler olsa da keyifli idi Eurovision. Bugünkü hadisede de çok bir şey yok aslında, 2. de 3. de aynı stratejiyi yapmışlar ava giderken avlanmışlar.
7 kişi 8 puan ve üstü vermiş ama Teoman HocamDemek ki yarışmalarda bi strateji dönüyordu, çünkü bu yarışmanın en kötüsü çok belliydi. Herkesin strateji puanı birleşti. 1-2 kişi olsa neyse ama 7 kişi cidden fazla değil mi ya?
![]()