Forumun Artık Tat Vermemesi

Burak Keskin

10 Numara!
O kadar çok alt forum var ki forum iyice kullanışsız oldu.Bu gidişle artık her maç için ayrı forum açılacak.

Georghe Hagi Avrupa Forumu
Şampiyonlar Ligi Forumu
Avrupadan Futbol Forumu

Üçünden en az biri gereksiz.

Futbol Forumu
Medya ve Haberler Forumu
Taraftarın Sesi

Üçünden ikisi gereksiz.

Bu örnekler çoğaltılabilir.En son stadyum-tesisler forumunu gördüm yok artık dedim.Bu kadar çok forum olması bence forumun tadını kaçırıyor.Üsteki en son atılan mesajlar kısmı da olmasa işimiz yaşdı.

Ayrıca eskiden topiclerde sağ üste bulunan en çok beğenilen postlar uygulaması gayet güzeldi geri dönmesini temenni ederim.

adam akıllı eleştiri yapan takımının eksikliklerini dile getirip düzeltilmesi yolundaki kalemler "kuş" olmakla suçlanıp laf söyleniyor. başka takımlara hakaret edip takımımızı pohpohlamak bazılarının en güzel sandığı şey.
bu da haliyle forumda tek yönlü kısır bir döngü oluşturuyor.
bu dediğim kesim fanatik taraftarlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence forumun anlaşılamaz karmaşık bir yanı yok ancak tabiiki kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir.

Gubilay firsatlari degerlendiriyor. Helal olsun.

yeni msjlari kullaniyom salt

oraya da abuk subuk haberler acilmasa daha iyi olacak

adam akıllı eleştiri yapan takımının eksikliklerini dile getirip düzeltilmesi yolundaki kalemler "kuş" olmakla suçlanıp laf söyleniyor. başka takımlara hakaret edip takımımızı pohpohlamak bazılarının en güzel sandığı şey.
bu da haliyle forumda tek yönlü kısır bir döngü oluşturuyor.
bu dediğim kesim fanatik taraftarlar.

Yeni üyelere genelde bu muammele yapilir. Cok kus avladik zamaninda, ifasa ettik o yüzden forumca yogurdu üfleyerek yemekteyiz.

Ben yeni bir üye olarak demeliyimki "Yeni Mesajlar" fonksiyonu olmasa ben bu forumda kaybolurum arkadasin haklilik payi var, Forum biraz karmasik
az biraz daha derli toplu olsa yani birazcik daha "Sadelik" gelse foruma fena olmaz. Ancak aktiflik bakimindan oldukca iyi her yaziya dakikasinda cevap geliyor
ve tartisma kültürü olarakta hicte fena degil. Herhalde arada bir kac can sikici insanlar cikmiyor degil ancak bu heryerde öyle. Ben forumdan saydigim ufak
sorunlar disinda oldukca memnunum ve emegi gecen emek harcayan herkese tesekkür ederim, umarim bunun yagcilik gibi anlasilmaz :D

Alt kategori açmak yerine prefix'ler kullanılabilinir.Böylece bazı karışıklıklar ve kullanışsızlığın önüne geçilebilir.

Alt forumlara toparlama yapılacak ama bu konu "çok fazla alt forum var" diye açılabilirdi, "forumun tat vermemesi" olarak açılınca biraz belaltı vurmuş oldu.

ilk önerdiğim başlık olsa, "gerekli aksiyonu alıyoruz" derdim, 2.ncisi için gösterebileceğim tekşey "X" işaretinin yeridir.

Hayriye ve tayfasının ilişiği kesilmedikçe bir beklenti içinde olmayın

Sent from my iPhone using Tapatalk

031611pacifiers.jpg

Geri
Üst Alt