- 11 Aralık 2009
- 18.633
- 11.381
- 1.998
Tarifler net. Kendileri ve yeterince kişi anlamıştır; o kadarını anlayamayan üyelerle de işim olmaz sayın sarı üye!delikanlıca yazalım derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarifler net. Kendileri ve yeterince kişi anlamıştır; o kadarını anlayamayan üyelerle de işim olmaz sayın sarı üye!delikanlıca yazalım derim
Tarifler net. Kendileri ve yeterince kişi anlamıştır; o kadarını anlayamayan üyelerle de işim olmaz sayın sarı üye!![]()
seni bulduğum yerdeOOOOOOVVV LAF SOKULMUŞ
Gözleri de maviş mi hocamTarifler net. Kendileri ve yeterince kişi anlamıştır; o kadarını anlayamayan üyelerle de işim olmaz sayın sarı üye!![]()
The most dangerous fitneist has detected just now!!!..OOOOOOVVV LAF SOKULMUŞ
Senin Allahına kurbaannnThe most dangerous fitneist has detected just now!!!..
EEyy people, linching time!...
@Vasfi Vural senden hiç beklemezdim, seni efendi, kendi halinde birisi sanıyordum.
Burada hiç yapmadım ama sosyal hayatta farkına varmadan insanları birbirine düşürdüğüm birkaç olay olmuştu. Çok da ciddi konular değildi tabi.Tahir reis kendini tier kaç fitneci olarak görüyorsun?
Dürüstlüğünü takdir ediyorum Tahir reisBurada hiç yapmadım ama sosyal hayatta farkına varmadan insanları birbirine düşürdüğüm birkaç olay olmuştu. Çok da ciddi konular değildi tabi.
tahir efendi sana fitneci demişDürüstlüğünü takdir ediyorum Tahir reis
bırak sıvayıBu sıfatı hiçbir rtaşıma yakıştırmam
%100 fitne fücur karakter noksanıBen baya fitne bir insanım şahsen. @Onur Üründül bilir
Mikserlik yapıp kacmaNeyse ben kaçar
uzabırak sıvayı