Forumun Büyük Çoğunluğunun Futbola Bakış Açısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su almancilari forumdan atmanin zamani geldi geciyor

Şu Yüksel olmasa Selçuk ve Burak'ı seveceğim ama Yüksel konuştukça onlardan soğuyorum :)

Merak etmeyin yüksek mahkemelerde yargılanmazsınız.Sadece karşınızdaki kişilerle konuşurken dikkat ederseniz sevinirim.

Sana herhangi bir hakarette bulunmadım

TDK dan örnekler verirken keşke biraz dikkatli davransaydın o vakit

Avukat derken forumda bir dokunulmazlık felan mı istiyorsun ? Amacın ne,bunu belirtmene ne gerek var dı ?

:D

dokunulmazlik mi istiyorsun forumda avukat oldugun icin? yoksa ? internet forumlarda gezdiginiz hatirlatirim iyi günler

Şimdi ben sizi tehdit etsem hoşunuza gider mi ? Ayrıca internet üzerinde yazdıklarınızdan sorumlu olmadığınızı mı düşünüyorsunuz ? Ekşi sözlükte günde kaç yazar bunlar yüzünden sorun yaşıyor bir araştırın isterseniz.

Bu konuyu ligi 6. Bitirip konyaspor gibi bir takımdan 20 puan fark yiyip totalde 60 gol yemiş bir sezonun arkasından açman çok manidar olmuş kim neyi doğru yapmış ki wes yada muslera yapsın? Bu başarısızlık silsilesi taaaaa inan kıraçlardan başlıyor yani dediğin isimleri şimdi eleştirmek kolay .. Bu camia görebileceği en kötü sezonlardan birini görmüştür zaten 100 tane gol yemez galatasaray herhalde. Bu kadro CL için yeterli diyen Hamza başta olmak üzere üsküdar dolmuş hattını bile yönetemeyecek dursun özbek ile devam eden süreçtir .. Halada devam etmektedir..

Vay be Twitter'da istediğini yaz burada millete laf söyle.

Şu Yüksel olmasa Selçuk ve Burak'ı seveceğim ama Yüksel konuştukça onlardan soğuyorum :)

Ben Koyun beyin, ne Selcuk ve Burak´i asiri sevdigini, ne de Sneijder yada Muslera´dan nefret ettigini, ne de Sneijder ile Muslera´ya salliyarak ilgi odagi olmaya calistigini düsünüyorum... Koyun bey topluma bir mesaj verme pesinde, Sneijder ve Muslera ile ilgili yazdigi sivri mesajlar ile, diger üyelere, farkli oyunculara nasil davrandiklarini gözler önüne sermeye calistigini düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt