Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.674
- 20.237
- 2.193
Gercekleri kabullenmek lazim.
Adem bubba nasılsın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekleri kabullenmek lazim.
TURK DİL KURUMU ''Terbiyesiz , kaba , saldırgan kimse ''
Rica ederim başka bilgi edinmek isterseniz yazabilirsiniz.
Caps aldim reyiz gec kaldin zamani gelince aleyhine kullanmasini biliriz elbet, yerli sevici olman uzdu.Like imi tereddutsuz geri cektim sayin Zengin, tesekkur ederim bilgilendirme icin.
İzmirde mi yaşıyorsun senTURK DİL KURUMU ''Terbiyesiz , kaba , saldırgan kimse ''
Rica ederim başka bilgi edinmek isterseniz yazabilirsiniz.
Adem bubba nasılsın ?
Anlıyorum avukat bey
Yüksek mahkemelerde yargılanmak istemem
iyidir Dogu bey kardesim, sizi sormali ?
dokunulmazlik mi istiyorsun forumda avukat oldugun icin? yoksa ? internet forumlarda gezdiginiz hatirlatirim iyi günlerMerak etmeyin yüksek mahkemelerde yargılanmazsınız.Sadece karşınızdaki kişilerle konuşurken dikkat ederseniz sevinirim.
İzmirde mi yaşıyorsun sen
Bir avukat olarak Terim'e davar demen ne kadar doğru sosyal medya platformunda?Evet hocam İzmirde yaşıyorum.
Merak etmeyin yüksek mahkemelerde yargılanmazsınız.Sadece karşınızdaki kişilerle konuşurken dikkat ederseniz sevinirim.
dokunulmazlik mi istiyorsun forumda avukat oldugun icin? yoksa ? internet forumlarda gezdiginiz hatirlatirim iyi günler
Yoo bir akşam vakti yorgun bir halde uzanırken aklıma gelen ilk tercih o oldu.Yüksel E. Koyun ismini Yücel Yüksel verilen bir mesaj olarak mı almalıyız?
Şu Yüksel olmasa Selçuk ve Burak'ı seveceğim ama Yüksel konuştukça onlardan soğuyorum![]()