Forumun Büyük Çoğunluğunun Futbola Bakış Açısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde hakimiz gelip buraya yazmıyoruz ama

Forumda yerlilere bir düşmanlık sözkonusu surekli çete lafları dolaşıyor
Misal Baltanin oynadığının onda birini Ched oynamadı kimse agzini acip tebrik etmez bir hata yapsa çöp derler cete derler daha niceleri

Heh müthiş bir konu arkadaşlar gerçekten. Hiç ironi filan da yapmıyorum tebrik ediyorum. Aydın, Recep ve sen varsa diğer müritlerinle bu konuyu tepe tepe kullanınız lütfen. Forumda bu adamların aldığı para ve performansı dışında bir şey yazmıyorsunuz zaten ve ben transfer nöbetinin her sayfasında sizin tek fikir dahi içermeyen sürekli aynı içerikteki zırvalarınızı görmekten sıkıldım lütfen bu başlığı kullanın ve oraları kirletmeyin sözde fikirlerinizle.

Heh müthiş bir konu arkadaşlar gerçekten. Hiç ironi filan da yapmıyorum tebrik ediyorum. Aydın, Recep ve sen varsa diğer müritlerinle bu konuyu tepe tepe kullanınız lütfen. Forumda bu adamların aldığı para ve performansı dışında bir şey yazmıyorsunuz zaten ve ben transfer nöbetinin her sayfasında sizin tek fikir dahi içermeyen sürekli aynı içerikteki zırvalarınızı görmekten sıkıldım lütfen bu başlığı kullanın ve oraları kirletmeyin sözde fikirlerinizle.

Bu konuya karar verecek merci değilsin

Anlıyorum sinirlisin ama bunun çözümleri var

Türk oyuncuları içlerindeki hırsı öldürdüler

Pardon ama bu Türk futbolcular degilmi takimda cete kuran yillardir yabanci siniri yüzünden haketmedi paralari cebini indiren? Simdi Sneijder gibi öz gecmisi olan futbolcu heralde yerli futbolculardan daha fazla para kazanacak ve ilgi görecek bunda anormal birsey görmüyorum, yerli futbolcular kariyer olarak bir yere gelmis olsa onlar da haketdigini alacak.

Benim bildigim sneijder yillik net 25 milyon sterlin + 500.000 sterlin mac basi aliyor.

La bi sesinizi kesin sneijderle muslerayi elestirmeye kalkarken. Carpilacaksiniz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

şinoda burada çok yerden yere vuruldu donku söylemeye gerek yok telles e dandik dendi bruma için çelimsiz dendi melo için paragöz dendi hatta hain diyenler bile oldu poldi için 3.sınıf topçu muamelesi yapıldı !! '' evlat '' kelimesini şu anlamda söylüyoruz takım içinde ayrı bir grup otorite oluşturan gerektiğinde teknik direktörün başını yiyen yabancı oyuncuların büyük kariyer geçmişine bakmadan onun aldığı parayı kıskanan hatta pas vermek bile istemeyen senede 5 maç oynayıp cukka yapan Avrupa 2.liglerinde kendi seviyesindeki oyuncuların 200 bin Euro aldığı ama kendisinin 2 milyona burun kıvırdığı oyuncular işte bu tiplere diyoruz !! birde ''evlatkolik yönetim '' anlayışı var oda yabancı sınırı kalkmışken dünyada futbolcu aramak varken illa bonservis parası verip yerli topçu alma peşinde koşan yöneticilerin benimsediği anlayış !!

s-f31a23614dc15ba1a17abba9517b5cbb6c41c79f.webp

Madem forumun bir kesiminde yabancı hayranlığı veya yerli düşmanlığı var o halde aynı kesimden 6 aydır küfür yiyen Donk nereli? Bursalı mı? Daha en başta kendinizle çelişiyorsunuz. Zeytinyağı gibi üste çıkmak için kendinizi haklı çıkarmak için yapmayacağınız kelime oyunu yok. Bu Sneijder ve Muslera nefretini nerede kazandınız onu da bilmiyorum. Söz konusu Galatasaray ise hiç kimse tartışılmaz değildir lakin mevcut yönetim bu oyuncuları gönderse yerini doldurabilecek mi? O kalibreye sahip mi? Formsuz bir dönem geçirmiş de olsalar en azından kalitelerinden emin olduğumuz topu topu 3 adet oyuncumuz var bunlardan 2 tanesini göndermeye çalışıyorsunuz akıl alır gibi değil. Değişim dediğiniz Muslera ve Sneijder'i satmakla olacaksa satın arkadaş ne diyeyim.

Fikirlere saygım var elbet lakin dayanaksız olanları eleştirmekte hakkımız. Velhasıl kelam bana göre bomboş bir başlık ve bomboş bir konu.

Yollayın yollayın hiç çekinmeden Sneijderi,Muslerayı yollayın.Sizin gibi düşünenlerle aynı takımı tuttuğum için bile utanmaya başladım.Gidin köylerden 3-5 yeteneksiz çomar daha toplayın hatta.O çok sevdiğiniz yerlilerinizin ne olduğu daha 2 gün önce Euro16 da belli olmadı mı sayın futbol bilgisini sevdiğim.Sizin gibilere dursun özbek gibi vasıfsız başkan,sabri umut gibi topçular bile fazla valla hakettiğinizi buluyorsunuz olan bizim gibi taraftarlara oluyor.
:005:

Aynen böyne. .
f1f03bdb1e3b602143bee191824c159e.jpg

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

muslera ve sneijder kelimelerini agziniza almadan once

salavat getireceksiniz

Futbola bakış açısını geçtim de şu koyun aydının muhabbetinden sıkılmadan ona laf yetiştirmeye çalışanlara bakış açım baya kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt