- 3 Temmuz 2012
- 133.870
- 80.747
- 5.198
bizde hakimiz gelip buraya yazmıyoruz ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heh müthiş bir konu arkadaşlar gerçekten. Hiç ironi filan da yapmıyorum tebrik ediyorum. Aydın, Recep ve sen varsa diğer müritlerinle bu konuyu tepe tepe kullanınız lütfen. Forumda bu adamların aldığı para ve performansı dışında bir şey yazmıyorsunuz zaten ve ben transfer nöbetinin her sayfasında sizin tek fikir dahi içermeyen sürekli aynı içerikteki zırvalarınızı görmekten sıkıldım lütfen bu başlığı kullanın ve oraları kirletmeyin sözde fikirlerinizle.
Hakan DelikanliForumda yerlilere bir düşmanlık sözkonusu surekli çete lafları dolaşıyor
Misal Baltanin oynadığının onda birini Ched oynamadı kimse agzini acip tebrik etmez bir hata yapsa çöp derler cete derler daha niceleri
:005:Yollayın yollayın hiç çekinmeden Sneijderi,Muslerayı yollayın.Sizin gibi düşünenlerle aynı takımı tuttuğum için bile utanmaya başladım.Gidin köylerden 3-5 yeteneksiz çomar daha toplayın hatta.O çok sevdiğiniz yerlilerinizin ne olduğu daha 2 gün önce Euro16 da belli olmadı mı sayın futbol bilgisini sevdiğim.Sizin gibilere dursun özbek gibi vasıfsız başkan,sabri umut gibi topçular bile fazla valla hakettiğinizi buluyorsunuz olan bizim gibi taraftarlara oluyor.
niye rtsFutbola bakış açısını geçtim de şu koyun aydının muhabbetinden sıkılmadan ona laf yetiştirmeye çalışanlara bakış açım baya kötü.
muslera ve sneijder kelimelerini agziniza almadan once
salavat getireceksiniz
Örnekle açıklarmısınmuslera ve sneijder kelimelerini agziniza almadan once
salavat getireceksiniz
Örnekle açıklarmısın
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi