Forumun En Antipatik Üyesi Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forumun en antipatik üyesi sizce kim ?

Asıl benim ne antipatikliğimi gördünüz la. :o Kendi çapımda bir insanım bende :o

Beni de yazan olur sanmıştım ben. Ama iyi bari.:)

Pek tanımamakla birlikte bence de Hayri Cund :D

Top 3

Meriç Babacan

S.Serhat türkel

Özgün Özdal

S.Serhat türkel: Kendisini tanımıyorum ama bir tane dahi olumlu bir görüşünü görmediğim için antipatik buluyorum. Futbolu buradaki tüm insanlardan daha fazla bildiğini sanıyor. Buradaki arkadaşları geçtim, Rijkaard'dan bile fazla bildiğini düşünüyor.

Eskiden forumda Oğuz bilmemne diye birisi vardı. Sanki vekil olarak bu arkadaşı bırakmış.

Ya da Ercan Saatçi sahte bir isimle kayıt yapmış, yorum yapıyor.

S.Serhat türkel: Kendisini tanımıyorum ama bir tane dahi olumlu bir görüşünü görmediğim için antipatik buluyorum. Futbolu buradaki tüm insanlardan daha fazla bildiğini sanıyor. Buradaki arkadaşları geçtim, Rijkaard'dan bile fazla bildiğini düşünüyor.

Eskiden forumda Oğuz bilmemne diye birisi vardı. Sanki vekil olarak bu arkadaşı bırakmış.

Ya da Ercan Saatçi sahte bir isimle kayıt yapmış, yorum yapıyor.

Oğuz Serdar fenerli gibiydi resmen. Onlarla ilgili olumlu konuşur bizimkileri yererdi. Baros-Guiza konusunda Baros vasat, Guiza dünyadaki en iyi adamlardan birisi falan diyordu. Serhat öyle değildir. O her takıma karşı negatiftir:) Örneğin sene başında Andre Santos'la ilgili tartışmıştık. Ben iyi topçu yararlı olur derken o "Bi cacık olmaz, sene sonu görüşürüz" demişti. Haklı çıktı buradan da tebrik edeyim...

Ozgun Ozdal

Sertac Murat Kilic

Berk Kavak

Fatih Aybars Hakan

Tuba Arman

Benim de artık bi uyarım var yeahhhh

Banko Serhat :)

Neyseki Şebnem hariç başkaları tarafından antipatik görünmüyorum bu güzel birşey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt