Forvet Hattı Yabancılardan Oluşmalı

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Türk futbolcusu iyi kötü koşar pres vs yapar ama zeka gerektiren yetenek isteyen bitiricilik isteyen pozisyonda burak-umut olmamalı gerekirse telles yerine türk oynasın ama burak ile olmaz bugün kötü trabzon bile cardozo'yu getiriyor, adam gibi forvet şart bu takıma şu an bu takımın en önemli gündem maddesi bu olmalı

Türk futbolcusu iyi kötü koşar pres vs yapar ama zeka gerektiren yetenek isteyen bitiricilik isteyen pozisyonda burak-umut olmamalı gerekirse telles yerine türk oynasın ama burak ile olmaz bugün kötü trabzon bile cardozo'yu getiriyor, adam gibi forvet şart bu takıma şu an bu takımın en önemli gündem maddesi bu olmalı

Yav gerekirse forvette Telles oynasın da şu ikiliden kurtulalım.

Aynen oyle.Burak ile Umut cekilecek gibi degil.

5 Yabancı : Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, Yabancı Forvet

+

3 Yabancı : Chedjou, Telles, Amrabat

Ligde mecbur bu şekilde olacak gibi. Yani telles ve chedjou STSL de biraz zor forma yüzü görür bu sene. Amrabat eğer kalacaksa hep sonradan girsin zaten o şekilde yararlı olur ancak. Yani yaptığımız hesaplara bak arkadaş. Çok sinir bozucu :mad-49: Doluya koysan almıyor, boşa koysan dolmuyor...

Neden bukadar anlık taraftarız ? Karşımızdaki takım gecen senenin bana ve birçok spor yorumcusuna göre en iyi defans yapan takımı. Bu takıma gol atamayabilirsin. Keza ki öyle burağın bireysel hatasıyla falan kaçırdığı bi pozisyon hatırlamıyorum.

Biraz topçunuza güvenin sevin lütfen. Emin olun çoğu forumu takip ediyor

günaydın transfer dönemi bitincemi aklınıza geldi ben 3 aydır anırıyorum resmen forvet yok diye bizim yönetimden birşey olmaz umudu kestim ben

Telles bu formu ile devam ederse ancak +3'de yer bulur kendine. Forvetin kesinlikle yabancı olması gerekiyor. Hem güçlü olacak hem duvar etkisi görüp top tutabilecek hemde leblebi gibi gol atacak bir yabancıya ihtiyacımız var. Bu şartlarda bir adam alır mıyız bilemiyorum ama eğer alamazsak bu sezon gol yollarında çok sıkıntı çekecek gibiyiz.

Sneijder-Huntelaar birlikteliği çok can yakar

ama bizde o yönde bir çalışma yok sanırım

varsa yoksa Mevlüt...

haaa o da alınsın ama yetmez

Telles den beklenti ne onu anlamış değilim.Defansif anlamda dün iyiydi birçok noktada önemli müdahaleler yaptı.Telles i taraftar gözden çıkarmış zaten.Forvet gelse bile bu mantıkla iş olmaz.Yabancılar dönüşümlü oynarlar ama direk kestirip atmayı anlamıyorum.

Telles den beklenti ne onu anlamış değilim.Defansif anlamda dün iyiydi birçok noktada önemli müdahaleler yaptı.Telles i taraftar gözden çıkarmış zaten.Forvet gelse bile bu mantıkla iş olmaz.Yabancılar dönüşümlü oynarlar ama direk kestirip atmayı anlamıyorum.

Direk kestirip atma gibi bir şansımız yok. 6 milyon bayılmışız bir kere. Bu sene bizimle ama 5 ama 3'te. Prandelli Telles'den faydalanmayı kafasına koymuş olmasa her maçta onunla başlamazdı. Kafasındaki planda belli ki Telles ilk 11. Zaten daha iyisi de elimizde yok. Telles'i en çok eleştirenlerden biri benim ama durum bu. Olcan'ı sol bek denemeye kalksa kanatta kimi oynatacak? Ne kadar verim alabilir bu şekilde. Kolay işler değil bunlar. Adam aynı kadroyu sürerek takımı oturtmanın peşinde. Fantazi için vakit yok ama yabancı bir forvet takviyesi şart. Tabi bu takviye olursa ya Ched ya da Telles'den biri kesik yiyecek. Bekleyip göreceğiz artık.

Beş parasız dediğimiz bjk bile Demba ba yı transfer etti biz halen Burak'ı forvet zannedip çıkıp oynamasını bekliyoruz. Satın gitsin. Umut hem yedekte oturur hem onun kadar oynar zaten

Bizim forvetler zaten yetersizdi, bunu geçen sene gördük,

drogba geçen sene tam randımanlı oynamadık ve biçok maçı sırf gol sorunu nedeniyle kazanamadık,

herkes bizim defansta sorun olduğunu düşünüyor ama bence en önemli sorun forvet hattında,

adam gibi bitirici bir yabancı forvet lazım, rakipler demba ba, cordozo alıyor,

biz de en az demba ba ayarında bi golcü almalıyız..

Direk kestirip atma gibi bir şansımız yok. 6 milyon bayılmışız bir kere. Bu sene bizimle ama 5 ama 3'te. Prandelli Telles'den faydalanmayı kafasına koymuş olmasa her maçta onunla başlamazdı. Kafasındaki planda belli ki Telles ilk 11. Zaten daha iyisi de elimizde yok. Telles'i en çok eleştirenlerden biri benim ama durum bu. Olcan'ı sol bek denemeye kalksa kanatta kimi oynatacak? Ne kadar verim alabilir bu şekilde. Kolay işler değil bunlar. Adam aynı kadroyu sürerek takımı oturtmanın peşinde. Fantazi için vakit yok ama yabancı bir forvet takviyesi şart. Tabi bu takviye olursa ya Ched ya da Telles'den biri kesik yiyecek. Bekleyip göreceğiz artık.

Telles i eleştirmene saygı duyarım ama kadromuza bakarsak zaten Amrabat a 8 Chedjou ya 6.300 verende biziz.Türkiye de Telles den iyi bir bek yok bizim alabeceğimiz.İshak Doğan sol ayağı iyi ama ofansif bek değil sağlamcılardan.Telles her maç oynasın demiyorum ama biraz zaman verelim direk kestirip atan arkadaşlar kiralayalım gönderelim felan diye bende bekliyelim diyorum.

sol bek alamiyosak o zaan hakan balta oynayacak o bolgede, para varsa forvet alacaz.

TT Arenada 2-3 hazirlik oynayakta para biriktirek

Yabancı forvet ihtiyacımız olduğu konusuna sonuna kadar katılıyorum gerekirse ;

Tarık Çamdal sol bekte oynatılarak da olsa tamamen yerlilerden oluşmalı ve yabancı oyuncularımız ;

Muslera , Melo , Bruma , Sneijder ve alacağımız yabancı forvet olmalıdır.

En başta yabancı forvet üzerine planlama yapılması gerekiyordu.

tapatalk

Geri
Üst Alt