Forvete Yeni Bir İddia

Avustrya liginde bol gol atmak zor bir is olmasa gerek. Macların sonuclarına bakarsanız, zaten golcüler icin cennet bir lig oldugunu görürsünüz. Süper Lig ile Avusturya arasında oyun anlamı bakımından büyük farklılıklar var.

Kaldı ki bu adam 29 yasında ve kariyerindeki en iyi sezonunu gecen sene gecirmis, İspanyada'ki kariyeri Barcelona-B ve Espanyol-B takımlarından ibaret. Bize gelip cöp olma potansiyeli yüksek. Yani oyuncuyu sadece istatistiklerine göre değerlendirmeyin. Burak'ta bol gol atıyor ama yetersiz.

Eski Trabzonlu Janko da coşuyordu bu ligde :D

I am the one who knocks!

bizim gündemde oldunu dünümüyorum ama okadaar da kötü bir gölcü degildir kendisi hani sirf austria liginde gol atsa neyse ama adam gecen sezon

avrupa liginde 9 macta 11 gol atmis ama ilgimi ceken asil oyuncu salzburglu sadiio mane

Statta 4-5 macini izlemistim cok iyi bir forvet. Buraktan kesinlikle daha iyi.

Lige iyi demiyorum zaten. Oyun anlamında Avusturya ile aramızda farklılıklar var. Süper Ligde sert futbol oynanıyor, bize karsı rakipler paso kapalı savunma oynuyor. Bu lige leblebi gibi gol atarım diye gelipte basarısız olan bir cok yıldız santrafor var.

Avusturya'da takımlar genelde acık futbol oynuyor. Bizim gibi sert ve çamur futbol oynamıyorlar

Bu ligde çöp olup da başka liglerde coşan birçok oyuncu var, bu ligin kalitesini asla göstermez. Bir oyuncu için yeni bir ülkeye gittiğinde birçok etken var. Adaptasyon, takımda benimsenme, sakatlanma, çalışma, aile durumu (özlem vs), bu liste böyle uzar gider. Bizim ligdede full kapalı oynayan ttakım neredeyse kalmadı. En diptekiler bile atak futbolu benimsiyor.

Soriano çok beğendiğim bir oyuncudur ama yukarıda saydığım sebeplerden kesin başarılı olur diye kimse birşey söyleyemez, messiyi bile transfer etsen hepsi bir risk sonuçta. Avusturya ligi farklı diye oradan transfer yapmamak da çok saçma. Olay tamamen oyuncuda biter ve Soriano şuana kadar çok başarılı bir futbolcu.

Janko da o kadar atıyordu Avusturya'da.

tapatalk

Yani? Bu Soriano 'nun kalitesiz olduğunu mu gösterir? Tek vuruşlardaki başarısı, serbest vuruşlardaki kalitesi, oyun görüşü ve golü yaratmak için boşluk yaratma kabiliyetiyle yabana atılacak bir forvet değil. Adı geçen Soldado 'da Campbell 'da kaliteli isimler. Podolski de şüphelerim var geçen sene çok şans bulamadığı için ama Soriano 'yu da isterim açıkcası. Tabi birde biran önce bitirmemiz lazım transferleri ki zaten baya bir vakit kaybettik bunun için

Ya Salzburg Avusturya liginin cok üstünde bir takim. Adamlar ligin ilk 4 haftasinda 21 gol atmis.

Bugün 8-0 yenmişler 5 tanesini bu atmış.

Yani? Bu Soriano 'nun kalitesiz olduğunu mu gösterir? Tek vuruşlardaki başarısı, serbest vuruşlardaki kalitesi, oyun görüşü ve golü yaratmak için boşluk yaratma kabiliyetiyle yabana atılacak bir forvet değil. Adı geçen Soldado 'da Campbell 'da kaliteli isimler. Podolski de şüphelerim var geçen sene çok şans bulamadığı için ama Soriano 'yu da isterim açıkcası. Tabi birde biran önce bitirmemiz lazım transferleri ki zaten baya bir vakit kaybettik bunun için

Kalitesiz olduğunu göstermez de temkinli yaklaşmak gerektiğini gösterir. Bir tek oradaki istatistiğine bakarak değerlendirmek doğru olmaz yani.

tapatalk

Baroş 2

Biri de tanıtım eklesin :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CgNLPwJb8jg[/media]

iş yapar ama soldado daha iyi gider

Janko örnegi verilmiş ama hiç arastırmadan.

Kontra atak oynayan bir takım kontra atak adamı olan burak yılmazı elden cıkarıp yerine jankoyu alıp siateminide hala kontraatak koruraa janko ne yapar? Bu kadarını yapar işte.

(not oldum olası janko crouch gibi adamlarada ayar olmusumdur ama suc onlarda degil bizim sistemsizligimizde)

Janko örnegi verilmiş ama hiç arastırmadan.

Kontra atak oynayan bir takım kontra atak adamı olan burak yılmazı elden cıkarıp yerine jankoyu alıp siateminide hala kontraatak koruraa janko ne yapar? Bu kadarını yapar işte.

(not oldum olası janko crouch gibi adamlarada ayar olmusumdur ama suc onlarda degil bizim sistemsizligimizde)

TS kontratak oynamasa Janko 20-30 tane atacaktı yani

tapatalk

Burak'tan iyidir ama bence daha iyi bir isim almalıyız.

burak avusturyada 40 gol atar hele salzburgta adamlar en az 5 gömlek büyük o ligten soriano bu kadar gole rağmen milli takıma alınmadı

Costa,Villa,Torres,Negredo,Llorente,Morata ve Soldado gibi 1.sınıf forvetler varken normal değil mi milli takıma girememesi?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uMqGSYQ1Up8[/media]

Tmm tmm gelmesin.

12E40C4C903106466A4E6829EB4EFEFB.gif

Geri
Üst Alt