Forvetsiz Yeni Sezona Giriyoruz

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
Dikkat edilmesi gereken 3 5 nokta var arkadaslar

- 500 milyon euroluk takimlar 300 milyon euroluk transfer yapti mi, yapti.

- olympiacos'ta 11 oynama sansi oldukca dusuk selcuk inan ilen ilerde carpisan arabaci burak yilmaz ile sezona giriliyor mu, giriliyor

- burak yimmaz'in yedegi umud bulud mu, umud bulud

yani kardesim sneijder var diye 50 sene etrafindaki herkes de ayni mi olacak illa .inan-melo orta sahasi yetersiz iste anlamionuz mu, niye almadiniz song'u? defansa topragi niye almadiniz? forma reklami nerde? meanwhile someother place on the planet herif orta sahasindan rakitic'i satiyor. bizden baska transfer yapmayan CL takimi var mi ? yok

yani bak takimda 2 3 ii adam var bu takim gecen sezon 300 beraberlik almis. + bu sezon veysel sari sagbeki takimin. gecen sezon ile bu sezon arasinda bruma'dan baska bir fark gorebiliyor musunuz? good, neither do i

yani bir donem buyuk adam dedigim sayin baskan @Unal Aysal bu takima bir forvet ya al ya da al. haa bu takima bir forvet alirsaniz, iyi geciniriz, yok almasaniz, siz bilirsiniz.

klüp bize forvet almiğğğğğğğğğğğğ

Bu akşam Burak 1-2 gol atıp da maçı kazanırsak forvet falan alınmaz.

Ama yenilirsek, Burak da etkisiz bir görüntü çizerse hemen yapılır bir transfer.

Eskiden forvet mi varmış,topu ileri doğru götürün bir şekilde kaleden içeri girer ( Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ı öngöremeyen çok eski bir atasözü )

Song yorumuna katılmıyorum. Yabancı sınırı varken oynatamayız maalesef, beğenin beğenmeyin ama Selçuk oynayacak orada. (Ben beğeniyorum)

Ömer Toprak'ı almayı çok isterdim ama paramız yetmez muhtemelen.

Forvet konusuna gelirsek; evet forvet gerekiyor ama yine yabancı sınırı yüzünden bu kadar çekingen davranıyor bana göre yönetim.

Bazı bölgelerden ödün vermedikçe istediğimiz kalitede oyuncu almamız çok zor. Eğer bu gerzek sınır kalkmazsa veya artmazsa ödün vereceğimiz bölge maalesef Muslera olacak gibi duruyor. Üzücü ama durum bu.

Milyonlarca taraftarın görebildiği sorunları başkan ve yönetim kurulu göremiyorsa, görüp de önlem almıyorsa o yönetim gitmelidir..

Son gün Almeida+Emre Güral paketini kilitleyecekler bize.

Selçuk yorumuna katılmıyorum.Selçuk'un performansı Sneijder'in gelmesi ile düşmüş gibi gözükebilir ama bunun sebebi görevi değiştiği için bence.Eskiden Sneijder'in görevini üstleniyordu.Şimdi daha defansif rol üstleniyor.Performansı Türkiye Ligi'nin çok üstünde bence

"Ha" ya noldu ?

Türkçe bilmiyosanız bilen birine açtırın başlığı....

Dikkat edilmesi gereken 3 5 nokta var arkadaslar

- 500 milyon euroluk takimlar 300 milyon euroluk transfer yapti mi, yapti.

- olympiacos'ta 11 oynama sansi oldukca dusuk selcuk inan ilen ilerde carpisan arabaci burak yilmaz ile sezona giriliyor mu, giriliyor

- burak yimmaz'in yedegi umud bulud mu, umud bulud

yani kardesim sneijder var diye 50 sene etrafindaki herkes de ayni mi olacak illa .inan-melo orta sahasi yetersiz iste anlamionuz mu, niye almadiniz song'u? defansa topragi niye almadiniz? forma reklami nerde? meanwhile someother place on the planet herif orta sahasindan rakitic'i satiyor. bizden baska transfer yapmayan CL takimi var mi ? yok

yani bak takimda 2 3 ii adam var bu takim gecen sezon 300 beraberlik almis. + bu sezon veysel sari sagbeki takimin. gecen sezon ile bu sezon arasinda bruma'dan baska bir fark gorebiliyor musunuz? good, neither do i

yani bir donem buyuk adam dedigim sayin baskan @Unal Aysal bu takima bir forvet ya al ya da al. haa bu takima bir forvet alirsaniz, iyi geciniriz, yok almasaniz, siz bilirsiniz.

Ne yapmayı planlıyosun? Galarasaray lisesi önünde çıplak eylem mi?

Bence bir değil iki adet kaliteli santrafor lazım. Hani birine birsey olursa, yerine diğeri oynar.

Süper Ligde kalteli forvetlerin takımlarını sırtladıkları aşikar. Cünkü lig son derece kötü savunma oyuncularına sahip takımlardan olusuyor, ne olursa olsun Türk takımları savunmada her zaman bol hata yapmaya müsait ama ileride o savunmaları zorlayacak bir santraforun olmadıktan sonra her mac savunma oyuncularını macın en değerli adamı yapmış oluyoruz.

Bu sezon burakın geçtiğimiz sezonki performansının üstüne çıkacağına düşünüyorum. Buna rağmen mutlaka 1 santrafor alınmalı.

Orta sahada transfere ihtiyacımız yok, sahaya 3 değil 4 hücumcu ile çıkmaya ihtiyacımız var. Mancini zamanında hep 3 hücumcuyla oynuyorduk.

Başkanın en büyük hatası yabancı sınırının altına imza atmak ve o imzanın altından kalkamamak oldu. 13 m euru verdiğimiz Bruma'yı bile sınırlama yüzünden oynatamıyoruz, yabancı forveti nerede oynatıcaz.

Bu Yönetime küfür serberst olsa keske. Al Doumbia'yi bütün sorunlar cözülür. Sampiyolar Liginde fazla bir sey beklemem zaten, Kura sansi ile gruptan cikabilirz belki.

Geri
Üst Alt