Forvette kim oynamalı ?

Cevap: Forvette kim oynamalı ?

bu maç bize çok gol lazım kim oynar bilemem ama ofans hattı çok güçlü omalı...sanırım keita dan başka şansımız yok

keşke ama rijkaar yedek takımda antreman yaptırmış keitaya muhtemelen yedek oturtacak :(

Belki bu seneki en önemli maçımız, alınacak bir yenilgi zaten düşük olan moralleri iyice bozacak, taraftarlar gergin, günah keçisi yapmak için aday arıyor, medya birşey yakalasamda Galatasaray'a bir tekme de ben atsam diye pusuda bekliyor,

siz çıkmışınız paf takımından, bir kere TSL'ye çıkmamış adamı gel de bizi kurtar diye aslanların önüne atıyorsunuz. İnsaf edin beyler insaf... Klavye başında çocuğun geleceğiyle oynamak bu kadar kolay mı?

Belki bu seneki en önemli maçımız, alınacak bir yenilgi zaten düşük olan moralleri iyice bozacak, taraftarlar gergin, günah keçisi yapmak için aday arıyor, medya birşey yakalasamsa Galatasaray'a bir tekme de ben atsam diye pusuda bekliyor,

siz çıkmışınız paf takımından, bir kere TSL'ye çıkmamış adamı gel de bizi kurtar diye aslanların önüne atıyorsunuz. İnsaf edin beyler insaf... Klavye başında çocuğun geleceğiyle oynamak bu kadar kolay mı?

Katılıyorum.:2_thumbs_up_-_anima

Keita forvet oynamasın bence. Onun kanatlardaki hareketliliğine ihtiyacımız var. En uçta Gio ve Arda'nın olması daha iyi olur.

Yarın Kader Keita oynasın. İyi sonuç alamazsak Anıl Dilaver'i çıkaralım A2'den

Hiç biri olmazsa halısahaların gülü Kutlu Güvener oynasın. Lescon ayakkabılar ve kışın çorapların içine sokulan eşorman altıynan.

Keita'yı kanatlarda görmek isterim ama Keita forvette Gio ve Arda'dan çok daha yararlı olur ve Gio'nunda sevdiği bölge olan sağ kanat Gio'ya kalır.

Bu maçta Caner, Arda, Elano, Keita, Gio aynı anda oynamalı.

Keita'yı kanatlarda görmek isterim ama Keita forvette Gio ve Arda'dan çok daha yararlı olur ve Gio'nunda sevdiği bölge olan sağ kanat Gio'ya kalır.

4 hücumcuyla oynayacağız biri yedek kalacak.

o zaman boyle oynayacagiz

--------elano----arda----------

gio----------------------caner-

-------------keita--------------

Caner sol bek oynar bence. 5i birden oynar böylece. Hem Uğur da gerçek yerine geçmiş olur böylece.

Keita------------Arda

--------Servet-------

İleri 3 lü böyle olsun

ciddiyim

servet hiç olmazsa pres yapar

Baros olsaydı Kayseriyi çizerdi ya :( yemin ediyorum çizerdi kazanacağımızdan emin konuşurdum

keita oynamalı yoksa paftan forvet çkarılmalı yoksa arda gio cok eziirler keita oynarsa gio da gercek yerine döner ve şov yapar

Paftan arkası dönük oynayabilen birisi olabilir.Keita'nın forvette oynamasına kesinlikle karşıyım geniş alanda,kanatlarda kendini gösteren birisini dar alana sıkıştırmak hiç mantıklı değil.

Geri
Üst Alt