Forvetten Beklentilerimiz

Emre Ceylan

Parçalı Üye
Herkes forvetten istediklerini yazabilirmi. Ve ona göre bu özelliklere sahip bir oyuncu

Ben şuan takıma çok teknik , kafa topların etkili ve pivot oynayabilen bir oyuncu isterim . Giroud olabilir mesela ama sakatlandı .

elmander-cluj-sakatlik-300x300.jpg

bunun aynından istiyoruz

Giroud'yu alamayiz ama keske gelmis olsaydi. Tank gibi adam, ne rakip savunma arkasina kosu olayi nede savunma arkasina atinlan uzun toplari asla gormezdik. Getiririm oyunu rakip alana Jiruyla bombalarim rakip alani. Ama yok iste. Giroud daha topla hasir nesir ama ben benzemayi da isterdim. daha seri oynar iyi servis yapar.

Ama simdi Falcao'da var. hingisini desemkine acaba?!?!

gol istiyorsanız burak türkiye standartında iyi işler yapıyor golden çok top süren,hızlı yani baros tipi bir oyuncu lazım ama burakla beraber oynamak zorundalar zira sınır var. 4-3-3 oynayıp sneijder ve yeni gelen oyuncuyu kanada çekmek iyi olur tıpkı fenerin sistem gibi kanattan çok ceza alanına giren beklere alan açan biri lazım

11-12'deki Necati kadar olsun yeter.

ya golü bosverin, daha gole yaklasmadan burak insani kanser ediyor, ister yeni forvet de gol atmasin, ama allah askina top kontrol ettmesini bilsin

İleride top tutsun , takımın organize hücumlarını batırmasın , boş kaleye gol atsın yeter .

Bir zamanlar bir arkadaş bir forvet için " Gol atmaktan başka napıyor" demişti... :rolleyes:

Gerçekçi olmak gerekirse Ulu Johan'ın bir gömlek üstü olması, hayalperest olursak 26-27 yaşlarında bir adet Didier Drogba :redface:

Geri
Üst Alt