Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Vefat Etti

ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan

Erkan kardeşimiz rahmetli oldu., Katil: Galatasaray

Bazıları " Başka takımdansa gebersin şerefsiz" zihniyetinde olduğu için Galatasaraylıların bu olayı kasti yaptığını ve hiç de üzülmediğini düşünüyor.

Çünki genelde onlar öyle davranıyor. Ve bizi de kendileri gibi sanıyor. O kadar nefret içlerine işlemiş ki bu konuda bile çıkıp böyle yazabiliyorlar.

ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan

Erkan kardeşimiz rahmetli oldu., Katil: Galatasaray

Ayrıca dilim döndüğünce ;

AhmetGS17 @AKolkoparan · 7 dk.

@OrhanbjkOrhan Bir kişi de seni haklı görmemiş. Ama sen hala sevyesizce saldırıyorsun. İnsanda azıcık utanma olur da çıkar özür diler.

AhmetGS17 @AKolkoparan · 6 dk.

@OrhanbjkOrhan Ama sen hala ağzından salyaları saça saça saldırıyorsun. Hayır utanmadan profiline " GAZETECİ" yazmışsın bir de.

Haberi gorunce cok uzuldum iyilesecigini umuyordum :( Allah Rahmet Eylesin, Mekani Cennet olsun. Yakinlarina bas sagligi diliyorum.

Ah be ah. Ölümler acıdır da böyle birden aniden olanlar daha da acıdır. Allah rahmet eylesin.

Ayrıca dilim döndüğünce ;

AhmetGS17 @AKolkoparan · 7 dk.

@OrhanbjkOrhan Bir kişi de seni haklı görmemiş. Ama sen hala sevyesizce saldırıyorsun. İnsanda azıcık utanma olur da çıkar özür diler.

AhmetGS17 @AKolkoparan · 6 dk.

@OrhanbjkOrhan Ama sen hala ağzından salyaları saça saça saldırıyorsun. Hayır utanmadan profiline " GAZETECİ" yazmışsın bir de.

ORHAN YILDIRIM @OrhanbjkOrhan · 36 sn.

Yürek yakan acımıza hakim olamayıp, haddimi aşan paylaşım için, GS'dan özür dilerim....

söyleyip söyleyip özür diliyorlar. ne iş çözemedim.

ORHAN YILDIRIM @OrhanbjkOrhan · 36 sn.

Yürek yakan acımıza hakim olamayıp, haddimi aşan paylaşım için, GS'dan özür dilerim....

söyleyip söyleyip özür diliyorlar. ne iş çözemedim.

Ben "Özür dile" dedikten tam 1 saat sonra özür dilemiş... Tamam kabul ediyorum çok üzücü bir durum ama şimdi burada konuşulacak şey bu mu.

Yani bir de tahrik edici saçma ve düstursuz bir itham.

Çok kötü bir kaza . Ölüm herkes için kötü . Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun . Ailesine de başsağlığı dileklerimi sunuyorum .

Bu nasıl kapı sensör yok mu bu kapıda yıl 2014 almasinlar Campbelli doğru düzgün bir tesis yapsınlar önce can güvenliği Allah rahmet eylesin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölüm geldiyse; maalesef uzatırsın o kapanan kapıdan kafanı içeri.. Allah c.c. yanına bu şekilde aldı , inşallah mekanını cennet eyler...

Yasarken ailene, sevdiklerine, arkadaslarina deger vermelisin, malesef bizim millet cogu zaman insanlar oldukten sonra boyle seyleri dusunmeye baslar. Olum her an her zaman vardir, o yuzden bos yere kirginlik veya kavga dovus yapiyoruz, sonra da pisman oluyoruz.. Hayatta oldugumuz surece insanlara deger vermesini bilmeliyiz..

Ayrica Erkan Koyuncu nun ismi Multimedya topicine verilmesi cok guzel bir hamle olmus.

Söylemeye çalıştığım şey bu idi:

BuC5jOmIUAAk_Q5.jpg

babası hatta anası bile belli değil de bunun, sen neyi söylemeye çalıştın abi?

:happynew:

Bazıları " Başka takımdansa gebersin şerefsiz" zihniyetinde olduğu için Galatasaraylıların bu olayı kasti yaptığını ve hiç de üzülmediğini düşünüyor.

Çünki genelde onlar öyle davranıyor. Ve bizi de kendileri gibi sanıyor. O kadar nefret içlerine işlemiş ki bu konuda bile çıkıp böyle yazabiliyorlar.

Yazık ya insan değil bu yorumları yapanlar iyi ki Galatasaray' a ait bir mekanda oldu bu artık 10 sene dillendirir dururlar. İnsanlık nereye gidiyor. Ölümde bile holiganizm yapanlar var Allah ıslah etsin. Ülkede böle nato kafa nato mermer misali insanlar olduğu sürece ne ülkeden ne de futboldan zerre umudum yok.

Geri
Üst Alt