francesco farioli

Bom boş bir pep özentisi olduğunu defalarca kez söyledik

Bu adam ovulmuyor muydu burada sanki ? Hatta gelsin falan deniliyordu Terim yerine ? Bu arada ovulebilir pek tabiki ancak yorumlardan anladigim birkac kez daha bu tip yenilgi almis ve sacma kurgu/plan ile.

Bu salagi begenirdim de tek plandan vazgecmeyecek gibi duruyor

Cacik olmaz

eskiden cok iyidi ne oldu buna? aslinda futbolun gercegi düsünürsek, futbol dogru futbolcularla oynanir! davidson falan olmayinca kayip ediyorsun.

Gece gündüz okana! sallayan sen bu muptezeli mi beğeniyorsun renkdaş. Yetmez gibi ulu imparatorumuzu da bu mal oglu maldan aşağı görüp yerin dibine sokmuşsun. Yakıştıramadım.
Evet Farioli yapmak istedi ama yapamadigi sistemi begeniyorum en azindan elindeki imkanlara birseyler deniyor, herifin elinde simdiye kadar ciddi anlamda iyi bir kadro verilmedi, suanki takim ile oynatmak istedi sistem bildigin yenilgi makinesi, biz alanya karsi oynarsak en azindan üc dört gol atariz heriflere, tabiki Farioli bir de zerbi degil ama birseyler deniyor en azindan. Bakiniz Emre Basak da aynisini veya bunun biraz farkli oyunu deniyor. Terim pas oyunu denemek istedi ama olmadi ama inatla devam etmeye calisinca felakete götürdü bizi.

Okana gelince elinde cok iyi bir kadro var ama suana dek daha hocanin gercek anlamda bir etkisini göremedim. Insallah Mill arada artik bir set oyunu veya farkli oyun kurgular takima monte edip kendi oyununu bulur.

Geri
Üst Alt