francesco farioli

Borini falan dönünce toparlar.

Hücumda etkisiz kalmaları normal, defans arkasına pas atan bile yok

elindeki malzemeyle yine iyi futbol oynatiyor

jimmy durmaz, kerim frei, ahmed musa, emre mor elindeki adamlar bu napsin

Kadro kalitesi iyi değil ama oynatmak istediği oyuna göre oyuncu seçmesi gerekende hoca

Emre akbabayi versek havada kapar . Çelimsiz sokaklara bayılıyor belli ki

pas yapmaktan aciz takımın
senin oynatacağın topu......

Bu adamı tanımıyorum ama takımının sahaya yayılımını, sürekli hareket halinde olmalarını ve top ayağında olan oyuncu için diğerlerinin mutlaka boşa çıkışlarını beğendim.

Kadro kaliteleri bayağı düşük. İleri uç oyuncularının performansları bayağı kötüydü. Son hareketi yapacak klas oyuncu eksikliği netti.

Kadro kalitesi iyi değil ama oynatmak istediği oyuna göre oyuncu seçmesi gerekende hoca
Erhun denilen herifle Jimmy denilen herifi beraber oynatması ziyadesiyle komik

İlerde Musa, Pesic, Borini sakatlanmadan oynarsa belki bir şeyler yaparlar, Pesic iyi herid gibiydi ama bir kere kaçıramadılar bugün.

Tek oyun sistemi olan vasat bir hoca. Rakip eksik hızlı oynatman rakibi yorman lazim ama tam rakibin istediği gibi ağır çekim futbol.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guardiola zehirlenmesi yaşayan optimist İtalyan hoca. Geçsin bu işleri.

İlerde Musa, Pesic, Borini sakatlanmadan oynarsa belki bir şeyler yaparlar, Pesic iyi herid gibiydi ama bir kere kaçıramadılar bugün.

Yani Ndao diye bir eleman vardı bunlarda sattılar mı bilmiyorum ama zaman varken bir iki transfer şart gibi. Jimmy'i zorunluluktan tuttu sanırım oyunda yoksa ayağına top geldiğinde belini ayağını tutup duruyordu. Maç içinde böyle olan oyuncalara çok kıl oluyorum cidden.

ben daha iki maçını izledim alıcı gözle

iyi hoca kötü hoca demem ama etki açısından gerçekten tudor sumudica değil gibi

Geri
Üst Alt