GSC Scout Francisco Conceição

Yiğit Sönmez

Tecrübeli Üye

Porto altyapısını karıştırırken yakaladım. Barcelona kapmadan almak lazım :D :D

Mevki: Orta saha sağ
Ayak: Sol :D

Skills:

Son düzenleme:
Bence yaşı 24 olmadan oynatmaz. Kerem gibi adamı 2dkka oyuna sürüyor. Alsın satsın o zaman para kazanırız. Bizde dos santos oynamadı
Hocam takım kötüyken genç futbolcunun eline sorumluluk verirsen etkilenebilir,hocamızın oynatmama sebebi buydu. En azından takım bu aralar iyi,2 3 dakika oynatıyor. Kendisi 24 yaşındaki taylana çocuk demişti. Taylanı hem çocuk görüp hem de takım kötü giderken riske atmak istemedi. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

Hocam takım kötüyken genç futbolcunun eline sorumluluk verirsen etkilenebilir,hocamızın oynatmama sebebi buydu. En azından takım bu aralar iyi,2 3 dakika oynatıyor. Kendisi 24 yaşındaki taylana çocuk demişti. Taylanı hem çocuk görüp hem de takım kötü giderken riske atmak istemedi. İlerleyen zamanlarda göreceğiz.
Burada tartıştığımız yegane şey takımın iyi olması. Bartuğ kardeşimiz var. Açıkçası bu riske gideceğime onu hazırlarım. 3 4 attığımız maçlarda bile gençleri göremedik sahada. Bizim derdimiz kıpırdama görmek takımda yönetimde oyuncularda. Oğulcan bile biraz kıpırdadığı zaman fark yaratıyor. Fatih hoca eskisi gibi değil. Tanıdığımız bildiğimizi gibi davranmıyor. Ben buna kızıyorum. Yoksa 40 yaşında oynatıp verim alan biri olsa Şenol gibi amenna. Açıkçası eldeki oyuncuların gelişimi açısından zımbalıyı altyapıya isterdim. Önemli olan verim almak. Ağacı düşün. Bakarsan yeşerir aşılarsan meyvesi güzel olur. Bizim altyapı hangi mantıkla yönetilir bilmiyorum. Tıfıl Tıfıl çocuklar. Bi kardeşimiz vardı Kırgız. Önce bunları patlatmak lazım. Zaten portoyu kabul etme amacı gençlerin gelişip gideceklerini biliyorlar. Bide bizim altyapıya bak. 10 senede 2 genç çıkarınca dünyalar bizim oluyor

Burada tartıştığımız yegane şey takımın iyi olması. Bartuğ kardeşimiz var. Açıkçası bu riske gideceğime onu hazırlarım. 3 4 attığımız maçlarda bile gençleri göremedik sahada. Bizim derdimiz kıpırdama görmek takımda yönetimde oyuncularda. Oğulcan bile biraz kıpırdadığı zaman fark yaratıyor. Fatih hoca eskisi gibi değil. Tanıdığımız bildiğimizi gibi davranmıyor. Ben buna kızıyorum. Yoksa 40 yaşında oynatıp verim alan biri olsa Şenol gibi amenna. Açıkçası eldeki oyuncuların gelişimi açısından zımbalıyı altyapıya isterdim. Önemli olan verim almak. Ağacı düşün. Bakarsan yeşerir aşılarsan meyvesi güzel olur. Bizim altyapı hangi mantıkla yönetilir bilmiyorum. Tıfıl Tıfıl çocuklar. Bi kardeşimiz vardı Kırgız. Önce bunları patlatmak lazım. Zaten portoyu kabul etme amacı gençlerin gelişip gideceklerini biliyorlar. Bide bizim altyapıya bak. 10 senede 2 genç çıkarınca dünyalar bizim oluyor
Genç futbolcunun oynatılması isteniyordu, kayserispor maçında 20 dakika kala 3 futbolcu sahaya sürdü. Takım berabere kaldı, eleştiriler başladı. O oyuncuların mental olarak çökmediğini nereden biliyoruz ? Hoca 5 10 dakika kala sahaya sürecek ki adım adım yeşerecek. Ligimiz de 90 dakika bir oyuncuyu sahaya sürdüğünde beğenilir, ama en ufak hatasında çöp denir. Ayrıca hoca antrenmanları takip ediyor. O oyuncuların antrenman performansını hoca kadar bilemeyiz.

Porto bir yana asıl bizim Salzburg alt yapısına bakmamız lazım. Liefering denen Avusturya 2.lig takımında bir iki sezon oynatıp A takıma çıkardıkları 17-18 yaş oyuncuları bir iki sezon oynatıp oradan ağabeyleri Liepzig'e gönderiyorlar. Liepzig'den de Bayern Münich, Chelsea gibi üst düzey takımlara gidiyor oyuncular. Liefering takımında oynarken alacaksın 18 yaş civarı bir kaç oyuncu tutma ihtimali çok yüksek. Vereceklerini sanmıyorum o yüzden onların alt yapı sistemini inceleyip araştırıp takıma getireceksin. Onu da yapacak vizyonda bir adam yok bizim kulüpte. Hepsi günü kurtarma koltuğunu koruma çabasında.

Geri
Üst Alt