franck haise

Behzat Bilge

Parçalı Üye
15 Nisan 1971 dogumlu Fransız teknik direktör.
Genelde 343, 3412 dizilisi ile direkt hücum ve pres anlayışı ile oyun oynatmaya çalışıyor. Su an Lens teknik direktörlüğü yapiyor ve ligin en keyif veren oyununu oynatiyor diyebilirim. Atalanta vari bir oyun ama tabi o kadar makinelesme ve bireysel yetenek yok...
Takip edilmesi gereken bir hoca.

ilgili bir analiz buldum ancak ingilizce. anlaşılır sekilde ama isteyenler bakabilir yukarida yazdığım seylerin uzunca analizi bir bakima

5 hafta sonra shutlanır eğer gurrpeginin soyledigi profildeyse

Biz yarışmacı yaparız kendisini kank. Torrent'ten ümidi kestim artık; gerek adayların açıklamaları gerek kendisinin Arda vs tercihleri.

gülperiyi takip ediyor musunuz hala?

kariyer sezonunu oynuyor. geldiği yeri düşününce ikinci bir graham potter hikayesi gibi, yolu açık olsun.

an itibarıyle takımı psg'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada.

Dün Arsenali hoplatmış hoca

Geçen sezon bi maçlarına denk gelmiştim atmosfer sarı kırmızı renkler falan süper bi görüntüydü. Rakibi boğuyorlardı

Benfica'ya gideceğini tahmin ediyom.Eğer diğer Portekiz takımları daha önceden 1 hoca arayışına girmezse..

Okan’ın 6 ay sonra yaşlanmis top sakal bırakmış hali gibi

1740492627744-webp.280964

adam avrupa liginde 8 maçta 3 puan toplamış yaw.

biz avrupa'da başarı getirecek hoca gelsin diyoruz, bu herif gelirse hem lig hem avrupa işi çöp olur gibi :d

bu adamı medya ve taraftar 3 dakikada parçalar

tudor ne yaşadıysa onu yaşar okan ile yaşanan 2-3 şampiyonluktan sonra gelirse

okan sonrası galatasarayı büyük hocadan başkası kurtarmaz

getirebilirler mi getiremezler mi onu ayrıca tartışırız ama gelecek adam en az feldkamp ayarında mancini ayarında olması gerekir

bu adamı medya ve taraftar 3 dakikada parçalar

tudor ne yaşadıysa onu yaşar okan ile yaşanan 2-3 şampiyonluktan sonra gelirse

okan sonrası galatasarayı büyük hocadan başkası kurtarmaz

getirebilirler mi getiremezler mi onu ayrıca tartışırız ama gelecek adam en az feldkamp ayarında mancini ayarında olması gerekir
Mancininin bi ayari yok olm. Çöp diyorlar herife

Mancininin bi ayari yok olm. Çöp diyorlar herife

mancini demiyorum abi

karizma ve ağırlık olarak o ayarda adam lazım diyorum

bu ülkede zayıf yabancıları barındırmıyorlar

mesela perreira fenere son 7 yılda en büyük iyiliği yapan adam ve herifi rıdvan-acun-mesut triosu yedi attı

bizdekiler de malum

hele hele 2 ve yüksek ihtimal 3 şampiyonluk almış hocanın üstüne gelecekte real çalıştıracağının garantisi olan no-name bir yabancı getirirsen parça pinçik eder medya ve taraftar

muhabirler az maçından sonra okana sordukları gibi sorarlardı haise olsa düşün

Geri
Üst Alt